Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Duszności w klatce piersiowej po zabiegu ablacji

helmuciak80

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mioim problmemem jest tzw duszenie w klatce odbiera mi ono cała enrgie do zycia dopiero jak wezme magnez z witamina b6 jest lepiej ale po 2-3 godzina znow zaczyna sie to samo, oczywiść tez miałem klopoty z sercem tzn mialem zabieg 2 lata temu tj ablacja i od tamtej pory cały czas mnie to meczy chociaz przed zabiegiem nie miałem takich objawów znaczy lapały mnie tylko czestoskurcze po zabiegu juz nie mam czestoskurczy ale meczy mnie to duszenie i przeszkadza w życiu, mioje pytanie do was polega na tym czy to jest spowodowane zle przeprowadzonym zabiegiem czy to jakas nerwica zreszta mam za dwa dni wizyte u kardiologa może coś się wyjaśni jednak licze na jakies odpowiedzi od was z gury dziekuje i Pozdrawiam
Hej tez miałem ablacje wykonana na własne zyczenie,okazało sie jednakt ze mam zaburzenia lekowe pod postacia somatyczna.....tez mam czasami takie dusznosci uczucie kołatania serca zawroty głowy. Mialem wykonane nastepujace badania: KARDIOLOGIA- usg serca,2x holter,próba wysiłkowa wyniki ok NEUROLOGIA-3x tomografie komputerowa głowy,eeg ,eeg po nieprzespanej nocy,usg tetnic dogłogowych,emg wyniki ok ENDOKRYNOLOGIA-wszystkie hormony w szczególnosci na tarczyce,morfologia kryw,ob,biochemia,badanie moczu,układ krzepniecia,krzywa cukrowa,usg jamy brzusznej wyniki prawidłowe. OTOLARYNGOLOGIA-badanie błedników,audiometria zapis prawidłowy. wnioski: obecnie jestem pod opieka psychiatry jestem po 2 pobytach w sanatorium o profilu psychosomatycznym i jest lepiej. ps nalezy wykluczyc wszystkie choroby somatyczne zeby stwierdzic ze jest to nerwica powodzenia.