Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość moniczka906

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zespół Barlowa. przyjmuje leki concor 0.5 mg codziennie , asparin i magnez 2 razy dziennie. Stan mojego zdrowia sie poprawil.. Zawroty glowy ustapily a dusznosci wsytepuja zadko. Ostatnio przestalam brac asparin ( ale tez nie mam takich niedoborow potasu bo okolo 3 tygoni - zapomnialam kupic opakowania) . zaczely sie u mnie skorcze stop, taakie ze az zaczelo mi wyginac palce u stop skorcz trwal do 10 min dopiero ustal jak wlozylam stopny do Cieplej wody wrecz goracej. Kupilam asparin i biore go od dwoch dni skorcze ustapily, lecz mnam lekkie drgania palcow, czy to ,moga byc problemy z krazeniem ? Ostatnio tez bardzie czesto sie wyprozniam. do 3 razy dziennie,, nalatuje mnie nie biegunka ale taki dziwny bol w brzuchu . Czy to moze byc spodowowane nadmiarem lub brakiem jakiegos pierwiastka czy to moze byc zwykle zatrucie jelit? CZasami mam tez dziwny bol w brzuchu i lekkie dusznosci przy tym .. Prosze o porade bo nie wiem czy to moze byc spowodowane moja wada serca i zazywania przy tym tych lekow.