Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 19 lat jestem rozrywkowym chlopakiem szybko nawiazuje kontakty. Jestem lubiany, smieszny kiedy jestem z kolegami i kolezankami ogolnie w grupie. Moje problemy zaczely sie jak mialem 17 lat. Zachorowalem na bielactwo nabyte powychodzily mi biale plamy ale to nie wszystko. Od 2 lat jest ze mna coraz gorzej.... Czuje sie otepiony i mam problemy z koncentracja nie potrafie wykonac najprostrzych cwiczen bo przysparzaja mi one wiele problemow... Nie wiem co sie dzieje od jakis kilku miesiecy to sie potwornie nasililo i nie wiem co mam robic najchetniej siedzial bym caly czas w domu albo spal bo boje sie... Boje sie ze zrobie cos zle boli mnie strasznie glowa z przodu i z tylu. Mam trudnosci z pamiecia a jezeli czegos sie naucze to zapominam to za kilkanascie minut boje sie bo w tym roku dostalem sie na studia nie chce niczego zawalic dlatego prosze o pomoc. Robilem badania na krew ekg bylem u neurologa i laryngologa i wszystko jest ok nie wiem gdzie problem. Obawiam sie ze jak to dalej bedzie sie nasilalo w takim stopniu za kilka miesiecy nie bede wogole mogl funkcjonowac;(
SOSO tobie to sie chyba K... nudzi ? nie masz przyjaciol, dziewczyny, psa? znajdz sobie jakies ciekawsze i przedewszystkim madrzejsze zajecie niz pisanie farmazonow na forum gdzie ludzie szukaja pomocy... Jesli nie zuawazyles, to nie jest chat, ani forum gazety bravo gdzie z całym szacunkiem cyrk na kolkach a 13 letnie dzieci doradzajaą sobie zeby pić cole po stosunku to wtedy nie zajdzie sie w ciaze.. nie masz nic madrego do powiedzenia? to nie pisz k... z łaski swojej wcale.. bo to co Ty rzezbisz tutaj czasami naprawde woła o pomste do nieba.. dzieci onetu.. dac takiemu internet i szaleje, zawsze tam gdzie nie potrzeba... Kretyn. Sorry, wszystkich uzytkownikow ale jak widze posty tego cymbała to mnie trzesie..