Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 19 lat. Wszystko zaczelo sie jakies 2 lata temu... Zawsze bylem enegricznym wyspotowanym i aktywnym chlopakiem nagle wszystko zaczelo sie psuc... Zaczynalo sie malo intensywnie - mianowicie wszystkie codzienne czynnosci jakie wykonywalem zaczely przysparzac mi problemow. Zaczalem miec problemy z najprostszymi czynnosciami. Moja pamiec zdecydowanie pogorszyla sie moze i zapamietam cos ale ucze sie strasznie dlugo i doslownie po godzinie nie calej wszystko wylatuje mi z glowy. Od kilku miesiecy jest coraz gorzej zrobilem wszystko badania na krew zelazo itp nic zlego nie wykazaly ale ja czuje ze cos mi jest boli mnie glowa mam zawroty nie moge sie na niczym kompletnie skupic zero koncentracji mimo iz wszystkie witaminy mam w normie. Boje sie nie wiem co mam zrobic... Jak tak dalej pojdzie to ja nie bede potrafil normalnie funkjconowac. Zawsze przed wykonaniem jakiejkolwiek czynnosci towarzyszy mi strach... Z gory zakladam ze wszystko robie zle jest mi potwornie ciezko. Mam problemy z najprostrzymi czynnosciami. To sie strasznie nasila dodam ze od jakis 2 lat mam problemy z plamami bielaczymi choruje na bielactwo nabyte ja juz nie wiem co robic nie mam sily najchetniej bym spal bo boje sie robic cokolowiek bo nic juz nie umiem;( i jest coraz gorzej...
A u psychologa byles? :) Wiele objawów, wlasnie takiego *zniechecenia* i tego, ze szybko rezygnujesz, badz uwazasz ze i tak czego sie nie dotkniesz to bedzie trudno i sie nie uda, lezy w Twojej psychice.. Nastawienie pozytywne, przedewszystkim a wszystko sie poprawi :) Co do Twojej choroby, nie znam się do konca na tym, nie wiem do jakiego lekarza mozesz sie jeszcze udac, dlatego lepiej nie bede nic doradzac bo palnę glupotę.. ;p 3mam kciuki, i nie poddawaj się!
schiza ale ja probuje caly czas nie poddaje sie wlasnie staram sie robic kazda rzecz ale jak ja wykonuje zaraz dostaje tak jakby jakiegos zacmienia przez ostatnie dni praktycznie caly czas boli mnie glowa tak jakby ktos dal mi jakies leki otepiajace... nie moge normalnie funkcjonowac...;( co do barbarelli wlasnie wybieram sie w tym tygodniu do lekarza i poprosze o skierowanie na te badania bo juz dermatolog mowil ze musze zrobic badania na tarczyce
ostatnio pracowalem na rynku sprzedawalem znicze bralem buerlecithin ale nic nie dawalo strasznie sie denerwowalem nie moglem sie na niczym skupic mylilem znicze nie moglem zapamietac ile jakie kosztuja nie wiem co sie dzieje ale jest coraz gorzej.... mam ochote zamknac sie w domu i nigdzie nie wychodzic bo wszystko co robie robie zle... 0 koncentracji nigdy tak nie mialem..... Boli mnie glowa i tak jakby sie wylaczam jak ktos cos do mnie mowi to jestem gdzie indziej wogole nie rozumiem... jakis otepiony jestem...