Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nasilenie nerwicy po utracie wagi

Gość grala

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nerwice od wielu wielu lat. Hipochondria spowodowala ze przeszlam na zdrowe odzywianie, rzucilam papierosy, uzywki itp. Schudlam 12 kg i zaraz sie lepiej poczulam :) ale dieta niestety spowodowala ze bardzo zeszczuplalam na twarzy...i ciagle z kazdej strony slysze, ze kiepsko wygladam, ludzie patrza na mnie ze wspolczuciem i zadaja pytanie: co mi jest :( A to z kolei spowodowalo nasielnie nerwicy, bo ciagle mysle, ze moze rzeczywiscie cos mi jest skoro tak zle wygladam... czasem mysle, ze to jakas matnia...ma ktos moze taki problem i jak sobie z nim radzi?
no już nie przesadzaj,że marchew jest droga! To nie kawior.Czego ty właściwie chcesz? Czasu nie cofniesz,ale przynajmniej sie postaraj poprawić wygląd odpowiednią dietą i dbałością o wygląd.Mam tu na mysli nie tylko dbałość o cerę,ale równiez fryzurę[która potrafi odmłodzić],skromny a gustowny ubiór i buty.Trzeba tylko się postarać.Dobrze,że rzuciłaś palenie,to wielki krok w dobrym kierunku i plus dla ciebie.Ja mam koleżankę,która ubiera sie w ciucholandzie,a wszyscy ją podziwiaja jak gustownie jest ubrana,wszystko ma w odpowiednim stylu i kolorze.I nikt nie wie,że chodzi w bluzce za 5 zł.
oj asia asia, w sklepach ze zdrowa zywnoscia drozyzna, codzienne kupowanie to bankructwo, a poza tym nie wierze ze jak bede pila marchew z jablkiem to cera mi sie zrobi cuuudowna...a co do ubioru..wydaje mi sie ze jestem dobrze ubrana, figurka szczupla to sie we wszytkim wyglada slicznie... a do fryzjera chodze...nie w vtym jest w problem lecz raczej chyba w tym co pisze poldek - ze w tym wieku odchudzanie chyba tak wlasnie wyglada - cos kosztem czegos.
No widzicie - ja schudlam, figurka jak marzenie, rozmiar 36,38, a zamiast radosci z tego powodu to same przykrosci jak ciagle ktos gada: jesooo co sie z toba stalo, ale kiepsko wygladasz, cos ty taka mizerna na buzi. psuja mi cala radosc ze szczulej figury :) i dodatkowo napedzaja hipochondrycznego stracha :)