Gość Karol Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 czy ktos bral ten lek ??? mi kardiolog go zapisal i nawet nie powidzial co mi dolega ???? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ela Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Biorę ten lek od 10lat. Masz zapewne kłopoty z sercem.Miewasz arytmie? Nierównomierne bicie serca? Ten lek ma ci pomóc wyciszyć serce. Są trzy dawki ispoptinu 40,80 i 120. Porozmawiaj z lekarzem szczerze.Powinien ci powiedzieć dlaczego ci ten lek zapisuje. Pozdrawiam Ela Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Karol Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Dzęki :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Irena Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ja niestety musialam zrezygnowac z Isoptinu ghdzz bolala mnie niemozliwie glowa a ponadto mialam uczulenie na twarzy,Ten lek nieraz tak dziala Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Magda Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 mi własnie lekarz go zapisał -a niewiecie jak długo to treba brac i czy codziennie?czy tylko jak sie zle czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
ginekologpoloznik Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Magda: leki antyarytmiczne należy przyjmować stale a nie na *żądanie* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Anula Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 a czy komuś się zwiększłya liczba skurczy po isoptinie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi