jagienka Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Witam , chciałabym porozmawiac z osobami , które również jak ja mają wszczepiony kardiowerter. Mam go on pieciu lat i wnet czeka mnie jego wymiana .Może ktoś z Was już jest po takiej wymianie i zechce o tym ze mną porozmawiac.Pozostawiam moj numer gg4961294 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtek3321 Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam! Ja mam wszczepiony kardiowerter defibrylator od czerwca tego roku . Jak na razie jest super,mimo że miałem już dwa wyładowania.Teraz czeka mnie zabieg na zastawce metodą korolion wykonywany będzie w klinice w Kowanówku za Poznaniem. Pozdrawiam Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza
pikawka Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Jaki był powód wszczepienia u was kardiow. ile czekaliscie na to ,czy to wymagało u was wkładu finansowego w to i czy mozecie normalnie funkcjonowac czy przez pewien czas renta lub zaprzestanie pracy i na koniec odczucia,lepiej ,gorzej,jak? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtek3321 Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 U mnie migotanie komór .Mam dobrego kardiologa,Od pomysłu na wszczepienie czekałem dwa miesiące.Nie płaciłem nic.Oszczędzam się.Miałem dwa razy wyładowanie ,pierwszy zgroza, następny spodziewałem się kiedy kopnie.Ja renty nie mam brak mi jedenastu miesięcy, odczucia, jest zdecydowanie lepiej.pozdrawiam Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza
juicy1986 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Hej. Ja rowniez mam defibrylator W styczniu tego roku mialam wymiane. Wszczepili mi go z powodu omdlen zemdlalam kikakrotnie raz nawet sie potluklam. Jest ok polubilam te zabawke pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andrzej Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Po 7 latach mialem wymiane kardiowertera z powodu bateri muwie na niego muj aniol struz bo mialem wciagu 7 lat 5 razy wylladowania jezeli ktos zwleka z wszepieniem to niech sie zdecyduje bo moze byc za puzno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Jacek Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Ja mam już od 12 lat ! Wyładowań to nawet nie zliczę ! Miałem ustawienia, że jak był problem to traciłem przytomność no i nie czułem wyładowań! Niestety 3 lata temu miałem , jak to określają multiszok , 12 wyładowań w ciągu 40 minut, no i po tym zaczęło się ! Zaczęły się problemy psychiczne i fizyczne itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gruba Berta Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Grunt to dobry lekarz prowadzacy i nieprzekupny.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi