Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bóle w klatce piersiowej po wysiłku fizycznym

Gość Wiktor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Przygotowuje sie do testu fizycznego do policji. Podczas szybnkiego i gwaltownego rzucania pilka lekarska zaczelo mnei cos kluc po prawej stronie dokonczylem tor ale pozniej, ogranal mnie okropny bol. Nie moglem oddychac ruszac glowa podniesc sie ani polazyc. Caly bol sie skupia po prawej stronie, jakby od kregoslupa po zebra( w srodku). Myslalem ze to skurcz ale minely 4 dni. Nadal odczuwam bol ale w mniejszym stopniu jak, zginam glowa do dolu lub w prawo, a ogolny bol nie intensywny wystepuje caly czas. Prosze o odp.
W niedziele (20 wrzesnia) rano jak wstalam poczułam silny ból po prawej stronie na plecach pod łopatka. mam takie same objawy jak ty wiktor.Dzisiaj rano gdy sie schyliłam ból był taki nieznośny ze mdlałam i miałam mdłości , ból sie utrzymał 2 godziny mimo ze wziełam ketonal (3x 50mg) i no-spe( bo myslalam ze to jakis skurcz). Mimo ze wziełam tabletki przeciwbólowe cały czas czuje ten bol pod łopatka, boli mnie jak siedzę, jak chodzę, jak leże.. i gdy głowę zginam w dól lub w prawa strone. Nie ma zielonego pojęcia co to jest :( nie mam mozliwosci pójścia do lekarza:( I zaznaczam ze nie wykonywałam żadnej Ciężkiej pracy fizycznej.