Gość Michał Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Witam, Jakis czas temu nad krtanią (ok 1,5 - 2 cm od jabłka adama) pojawił mi się mały guzek, coś jakby jakies ziarnko fasoli. pojawilo sie w zasadzie z dnia na dzien. dzien wczesniej podczas golenia na pewno tego nie bylo, natomiast na drugi dzien bylo cos lekko wyczuwalne. następnie zrobiło się większe. teraz czuje jakbym właśnie miał tam ziarno fasoli. Nie boli. nie rusza się względem podłoża. Skóra na tym się przemieszcza. Czy powinienem się tym przejmować i zgłosić się do lekarza? A może nie ma się czym przejmować i poprostu to tak zostawic może kiedys zniknie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość gajka Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 kazdy guzek wymaga zbadania, ale nie schizuj - ze spokojem idz, on obejrzy i powie ci co masz robic. Na pewno cos banalnego :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Joanna1123 Opublikowano 10 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 W dniu 31.08.2009 o 14:04, Gość Michał napisał(a): Co to było bo mam tak samo Witam, Jakis czas temu nad krtanią (ok 1,5 - 2 cm od jabłka adama) pojawił mi się mały guzek, coś jakby jakies ziarnko fasoli. pojawilo sie w zasadzie z dnia na dzien. dzien wczesniej podczas golenia na pewno tego nie bylo, natomiast na drugi dzien bylo cos lekko wyczuwalne. następnie zrobiło się większe. teraz czuje jakbym właśnie miał tam ziarno fasoli. Nie boli. nie rusza się względem podłoża. Skóra na tym się przemieszcza. Czy powinienem się tym przejmować i zgłosić się do lekarza? A może nie ma się czym przejmować i poprostu to tak zostawic może kiedys zniknie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi