Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Pieczenie i ból w klatce piersiowej, wysokie ciśnienie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malgorzata.k
podaje ci namiary; doc.jasinski,ul.wojewodzka 7,katowice tel.(32) 251-19-71.zadzwon tam i umow na wizyte,przyjmuje we wtorki,a przynajmniej tak przyjmowal do niedawna. koszt wizyty 150zl,ale pozniej w razie skierowania do II kliniki kardiochirurgii nic cie nie kosztuje,to wspanialy specjalista i czlowiek dusza. zreszta wszystkiego sie dowiesz dzwoniac pod w/w numer. mam tylko jedno pytanie,czy koronografie ktore przechodzila twoja mama nie dawaly wskazan do zabiegu? pozdrawiam
Gość malgorzata.k
wiesz,nie znam wynikow koronografi,ale te bole o ktorych piszesz ,raczej wskazywalyby ze potrzebna by byla przynajmniej angioplastyka,skoro koronografie i to az 3 nie przyniosly pozadanego efektu,to nic innego nie wchodzi w rachube jak tylko zabieg,a jaki ? to juz zadecyduje kardiolog. zapomnialam ci powiedziec zeby zabrac ze soba wszystkie wyniki badan,i leki ktore mama zazywa,nie martw sie napewno bedzie ok,jezeli mama trafi juz na oddzial ,to bedzie naprawde w dobrych rekach,bo tam wszyscy lekarze to specjalisci w dziedzinie kardiochirurgii a nade wszystko z normalnymi ludzkimi odruchami. jezeli potrzebujesz jakichkolwiek dodatkowych informacji lub bedziesz chciala pogadac to pisz o kazdej porze. pozdrawiam i tzrymam kciuki
Mama ma cukrzyce i guza na tarczycy (musi zrobić biopsje i ponownie udać się do endokrynologa) nie wiem czy to może mieć wpływ na jej dolegliwości... Ostatnio również wyszło zapalenie żołądka, sprawy gastrologiczne. Jednak po koronografii kiedy lekarze ocenili jej stan jako krytyczny nastawiliśmy się na badania w kierunku serca.Mama była u kilku lekarzy ale brak skuteczności. Za każdym razem dostawał inne leki, każdy lekarz miał inny obraz choroby. Karetka pogotowia nie zawsze chce przyjechać, nie wiemy co robić w takich sytuacjach, człowiek cierpi a my nie potrafimy mu pomóc. Dziękuję za wszystkie informacje. Pozdrawiam
Gość malgorzata.k
no to jestem w ciezkim szoku! no oczywiscie ze trzeba dzialac w kierunku kardio i to jak najszybciej,wiesz co?tym ze mama ma problemy gastryczne ,to wcale nie jestem zdziwiona,po takich ilosciach lekarstw to dziwne by bylo zeby sie nie pojawil problem gastro. ale to ze mama nie jest pod opieka profesjonalnej kadry kardio ,no to poprostu brak mi okreslen,ktore oddawaly by moje zniesmaczenie,krotko i delikatnie to poprostu skandal,wiesz co bedac na twoim miejscu powiadomilaby media(jak chcesz dam ci numer do ,,uwagi** w tvn.) pomoc jest niezbedna i konieczna,a karetka za przeproszeniem jest od tego jak dupa od srania zeby przyjezdzala.BOZE TY PATRZYSZ I NIE GRZMISZ. napisz mi prosze,czy zalatwiasz ta wizyte u doc.jezeli zdarzyloby sie ze jest na urlopie to dam ci namiar na innego tez z ochojca. pozdrawiam
Gość joanna.l
ja bardzo lubie odwiedzac to forum i bardzo sie ciesze ze moge komus sluzyc czasami pomoca ,czy rada,ale chyba ja jestem zbyt wrazliwa ,lub zbyt wkur....a jak czytam takie smutne posty i nie jestem na tyle blisko zeby pomoc nie na odlegosc,ja jestem swiadoma ze sama swiata nie zwojuje,a scislej mowiac naszej sluzby zdrowia,ale nie jestem w stanie sie opanowac jak slysze ze ktos jest lub byl zle traktowany przez te zasrane sluzby medyczne,przez 16 lat mialam do czynienia z przychodniami,szpitalami,lekarzami(moj tata tyle lat sie leczyl)wiec wiem jak to jest,tylko ze ja mam taki charakter ze jak sie nie dalo po dobroci to robilam takie zadymy ze klekajcie narody,i wcale nie bylo z tego tytylu zlego traktowania mojego taty,bo straszylam ze jak bedzie trzeba to samego diabla z piekla wyciagne,mam tak do teraz ,ze gdziekolwiek jestem i jest temat sluzby zdrowia to wcale sie nie cyrkole i glosno mowie co onich mysle. moj maz mowi ze kiedys sie doigram i wywioza mnie do czubkow,albo do ciupy,ale nawet ta swiadomosc nie powstrzymuje mnie przed wyrazeniem tego co czuje,i chcialabym zeby duzo wiecej osob mowilo glosno co mysla,moze wtedy te ,,cudaki**przysiedli by troche ogona. pozdrawiam serdecznie