Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Pieczenie i kłucie w klatce piersiowej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. mam wielki problem ktorym jest pieczenie i klucie w klatce piersiowej. trwa to od tygodnia i jest to strasznie dokuczliwe. mam 19 lat 4 lata palilem papierosy, ale jakiejs poltora miesiaca temu przestalem palic. gram w pilke nozna. na ostatnim treningu praktycznie ciagle stalem albo biegalem bardzo powoli balem sie ze cos mi sie stanie jak bede sie meczyl i szybko biegal. mam caly czas lek ze cos mi sie stanie. mysli o smierci. od tego czasu staram sie nie robic niczego meczacego wiekszosc czasu spedzam lezac. nie da sie tak zyc... caly czas skupiam sie na tym wlasciwie nic poza tym mnie nie interesuje... czy to moga byc objawy rzucenia palenia?? prosze pomozcie!!
witaj Twoje opisywane objawy są bardzo podobne do moich Ja robilam echo serca ekg, badania podstawowe i u endokrynologa i stwierdzili nerwicę lękową To bierze sie nie wiadomo jak i kedy I ciężko z tym normalnie funkcjonować. Dlatego najpierw musisz zrobić podstawowe badania żeby wykluczyć chorobę a potem wybrać sie do psychologa Dodam że ja mam 25 lat i my we wspołcesnym świecie jesteśmy narażeni na przeciwieństwa jakie nam świat stawi i to odbija sie na naszym zdrowiu Pozdrawiam Glowa do góry będzie DOBRZE
nic dziwnego,zauwaz ze paliles papierosy przez caly okres dojrzewania,zamiast racjonalnego odzywiania ,ty fundowales sobie zatruwanie organizmu. moze to byc tak zwany efekt odstawienniczy,a organizm potrzebuje wtedy czasu na regeneracje,inaczej mowiac pozbywa sie toksyn,a to nie dzieje sie z dnia na dzien. odczekaj jeszcze spokojnie troche czasu ,mozesz wspomagac sie zielona herbata (ona ma dobre dzialanie na oczyszczenie organizmu z toksyn). jezeli po jakims czasie nie zauwazysz poprawy ,no to wtedy pomysl o psychologu. mam nadzieje ze nie bedzie potrzebny. pozdrawiam