Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Pieczenie i kłucie w klatce piersiowej, drętwienie ręki i kołatanie serca

Gość counter strike

Rekomendowane odpowiedzi

Gość counter strike
Witam od pewnego czas mam straszne bóle w klatce piersiowej i pod zebrami.Kucie zlokalizowane sa z prawej jak i z lewej strony w róznych miejscach.Oprocz tego mam takze pieczenie wyzej mostka ale nie zawsze.(ostatnio przez 4 dni tak piekło ze wogle nie spałem).Czasami dretwieja Mi lewa reka mam szybkie bicie serca.Czasami ma bóle pleców ,łopatki uczucie niepokoju i strach.Mam 18 lat jestem osoba dosyc nerwowa. Miałem robione takie badania: -Rtg klatki Prawidłowe -Ekg z 10 razy prawidłowe -Holter prawidłowy -Echo Serca Ok wypadania płatka militarnego -Morfologia OK -Heamatologia OK -Hormony Tarczycy OK -Mocz ok -Usg brzucha OK -Gastroskopia wykazała zapalenie zoładka i dwunastnicy I od czego odczuwam te bołe w klatce?? Palenie za mostkiem od kilku dni ustało. Co Mi jest??te bóle kiedys znikna?? Dziekuje z Góry za odpowiedz pozdrawiam
Witam Masz Zespół Barlowa(wypadanie płatka) i z tąd też twoje dolegliwości. Mam to samo i muszę ci powiedzieć, że od kąd mnie boli to nie było dnia żeby przestało,a to już trwa 3 lata. Nerwowość i niepokój to typowa cecha dla osób z wypadaniem płatka. Zapewne jesteś osobą, którą łatwo wyprowadzić z równowagi, a dolegliwości które dodatkowo odczuwasz tylko pogłębiają ten stan. Drętwienie też mnie dopada zwłaszcza jak się obudzę z rana(lewa ręka). Oczywiście sport odpada tylko czasami lekko na rowerku i koniec.