Gość nadia Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Dokladnie tak moi drodzy.przeczytalam troche watkow i przyznam ze powoli zaczelam wpadac w depresje.Choc jestem pokrewna wam dusza, bo sama wiele przeszlam i duzo objawow nerwicy(takze wymienianych w watkach) przezylam,to jednak nie poddalam sie i postanowilam ze sprobuje znalezc podloze tej choroby.nie wygrasz walki z kims kogo nie widzisz,poniewaz nie bedziesz w stanie uderzyc czy tez zabic bezpowrotnie..Prawda niestety nie jest najmilsza ...nerwica zaczyna sie w glowie..i czesto sami jestesmy sobie winni ze zapadamy i pograzamy sie w tej chorobie..To czeste uzalanie sie nad soba powoduje wzmaganie sie nerwicy poplatanej z depresja.A tak naprawde nie ma czlowieka ktory by nie mial takiej sily aby wziasc sie w garsc..Najtrudniej jest zaczac szczegolnie jak jedzie sie na psychotropach i nie spi sie po nocach,a kazde zamkniecie oka to spadek z przepasci.Znam to uczucie wiec dam wam rade.Powiedzcie sobie ze tylko raz...pobiegniecia nad jezioro, pojedziecie na rowerze, zadzwonicie do kumpeli...ja postanowilam ze tylko raz zwleke sie i pojde pobiegac.pierwsze kroki to masakra ale nie dopuszczalam mysli o powrocie..oczywiscie kiedy tak bieglam myslalam o problemach ale nie za dlugo bo tak dalam sobie w kosc ze wreszcie przestalam uzalac sie nad soba.po powrocie gdy bralam prysznic czulam sie wspaniale..od tamtej pory zmusilam sie jeszce pare razy a potem nie wyobrazalam sobie dnia bez wysilku..sprobujcie.I przede wszystkim przestancie brac leki psychortopowe..To nie pomaga .Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Teka Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 czyli aktywność fizyczna pokazuje się z dobrej strony .... :) ile tak biegasz ?? ja mam największy problem jak czuje wodę na sobie bo wtedy mam spadek ciśnienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi