skyre Opublikowano 24 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Mam problem z erekcja ale jednocześnie problem z nadciśnieniem. Czy w takim przypadku mogę brać leki z sildenafilem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakkar Opublikowano 27 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Nie za bardzo. Można brać ale jedynie pod kontrolą lekarza. Sam nie polecam bo sildenafil potrafi podnieść ciśnienie. Może na początek lekko zacząć, np. z cum on (""Zawiera L-argininę, ekstrakt z owoców buzdyganka ziemnego, ekstrakt z korzenia żeń-szenia, cynk, selen, witaminę E oraz witaminę B6."")? I więcej spać, więcej się ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza
tobon Opublikowano 27 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Nie polecam alkoholu. Dobrze jest też wprowadzić pewne zmiany w życiu bo tryb życia ma duże znaczenie na erekcję - zacznij robić aeroby/ biegać, to wzmocni krążenie, do tego dieta 100% bez świni, nabiału itp. Co do cum on to jest to bardzo dobra kuracja ale jedynie pod jednym warunkiem. Że tabletki bierze się regularnie bo działają jedynie przy dluższej terapii ( tak min miesiac). Cytuj Odnośnik do komentarza
skyre Opublikowano 27 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 A uzależnienie? Sildenafil odrzuciłem na poczatku nie tylko z powodu wpływu na ciśnienie ale obawiam się jeszcze uzależnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
tobon Opublikowano 27 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 To tutaj nie ma powodu do obaw, L arginina nie uzależnia. ps. zbadaj cukier i cholesterol, oraz tarczycę jak nie pomoże Bo rozumiem, ze hormony już sobie badałeś, to podstawa jak ma się problemy z erekcją i trzeba je sobie zbadać w pierwszej kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi