Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Janek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Wnuczka Pacjentki

Oddział kardiochirurgii przy ulicy Szkolnej w Poznaniu jest naprawde godny polecenia. Cala załoga: lekarze, pielegniarki, salowe mogliby sluzyc jako przyklady do nasladowania; pelen profesjonalizm, mimo zmeczenia przyjazni pacjentom, sluza pomoca i rada. Naprawde jestem wszystkim na tym wydziale wdzieczna za to ze pomogli mojej babci. Czula sie tam dobrze i pozytywnie wspomina pobyt w tym szpitalu. Jest to zasluga ludzi ktorzy tam pracuja, oczywiscie sam budynek jest w nienajlepszej kondycji..a szkoda.

Gość krzysztof 1

Szpital w Poznaniu jest super ale ja mimo to robilem w ub.roku bypassy w szpitalu w Nowej Soli,choc mialem wybor.Wybralem Nowa Sol,super opieka i lekarze,operacja bez problemow,opieka wspaniala,przy wyjsciu ze szpitala dostalem od razu skierowanie na rehabilitacje,jestem piec miesiecy po operacji,czuje sie dobrze aby tak dalej.Jest to oddzial Dolnoslaskiego Szpitala Chorob Serca MEDINET,oddzial prywatny ma umowe z NFZ,naprawde polecam,poczytaj w internecie o tej placowce.A tak na marginesie,glowa do gory bedzie dobrze,zycze Ci tego.

Mój ojciec przeszedł operację by-passów 10 czerwca w szpitalu miejskim im. Jana Strusia w Poznaniu przy ulicy Szwajcarskiej. Oddział kardiologii oraz kardiochirirgii pracuje na najwyższym, europejskim poziomie. Na oddziale kardiochirurgii pracują na prawdę wybitni lekarze (m.in dr. Paweł Bugajski) - oprócz pełnego profesjonalizmu, służą radą i rozmową z pacjętem i jego rodziną. Operacja ojca została przeprowadzona przez dr Marka Bartkowiaka, przebiegła zgodnie z planem, ojciec na 3 dzień wstał z łóżka. Informacji na temat pacjenta udziela z największym zaagażowaniem każdy członek zespołu lekarskiego, wszyscy są idealnie poinformowani na temat stanu każdego z pacjentów i udzielają pełnej i wyczerpującej informacji. Jeśli ktoś z Państwa zastanawia się czy poddać się tej operacji to Oddział Kardiochirurgii Szpitala przy ul. Szwajcarskiej jest według mnie najlepszym miejscem w wielkopolsce, a na pewno jednym z najlepszych w Polsce. Oczywiście, operacja jest poważna, ale przeprowadzona przez profesjonalistów daje pewność szybkiego powrotu do zdrowia. Służę swoją pomocą w razie pytań

Gość Szpital w Poznaniu S

Witam serdecznie, Zwracam się do Państwa z pytaniem odnośnie operacji bypassów. Okazało się, że mój dziadek (wiek 77 lat) ma mieć robioną taką operację. Bardzo boję się o jego zdrowie i rekonwalescencję po operacji ponieważ dziadek jest już w podeszłym wieku i ma cukrzycę. Czy mogę liczyć na kilka zdań z Państwa strony. Na co zwrócić uwagę do jakiego specjalisty można byłoby się udać? Byłabym wdzięczna o jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam serdecznie