Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból pleców w okolicy łopatek i kręgosłupa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Mam problem taki, że od pewnego czasu odbija mi się powietrzem, ale też i tym co zjem ,również od pewnego czasu mam bóle w plecach, w okolicy łopatek i kręgosłupa tak w górnej połowie pleców i przechodzi na ktatkie piersiową. Zrobiłem zdjęcie RTG klatki pod kątem płuc i wyszło, że wszystko OK. Czasem pobolewa mnie również w okolicach gardła to znaczy promieniuje w kierunku gardła. Pozdrawiam serdecznie.

Miałam podobne objawy i robiłam szereg badań na których wychodziło że jestem zdrowa. Już sił nie miałam do lekarzy.. w końcu zaczęłam chodzić po namowie przez męża na akupunkturę i zaczęło mi to pomagać ale jak to terapeuta powiedział, nie zlikwiduje mi ona prawdziwej przyczyny i do tego potrzebny jest rezonator biofotonowy. Wysłuchałam go ale oczywiście nie kupiłam od razu, najpierw jeszcze skonsultowałam się z paroma lekarzami mimo że miałam ich już dość no i uzyskałam pozytywne oponie, zła byłam że sami mi nie zaproponowali no ale kupiłam i wszystko po miesiącu minęło więc może spróbuj pozdrawiam

Prymitywny *marketing szeptany* zwykłego bubla. Żaden *rezonator biofotonowy* nie istnieje - jest plastikowe pudełko z baterią i diodą led. Wartość realna rzędu kilkunastu złotych. Oszuści sprzedają to za 3 - 5 *tysięcy* podatnym osobom, często faktycznie chorym.

Wracając do tych bóli kręgosłupa , miałam podobnie ból bólowi nie równy , to mogą być zmiany kostne nie koniecznie od razu zawał , może skontaktuj się z NEUROMED -em placówka mieści się we Wrześni na ul.Generała Kutrzeby 15c są tam lekarze specjaliści którzy z sercem podchodzą do każdego pacjenta sprawdzą skąd te bóle i przynajmniej zyskasz na spokoju podam Ci numer byś mogła umówić się na wizytę 78 942 93 82 i trzymaj się

Wiele osób narzeka na ból stawów, kolan, nadgarstków itd. Kręgosłup również często jest przyczyną wielu cierpień. Ból kręgosłupa może unieruchomić na całe dni lub tygodnie, a nawet niektórzy decydują się na zabiegi usztywniania za pomocą implantów czy tzw cementowania. Zabieg chirurgiczny może okazać się jedynym rozwiązaniem ale najczęściej nie jest to konieczne. Podobnie implanty stawów biodrowych czy kolanowych.
Zanim udasz się do chirurga spróbuj prostej i skutecznej metody bezinwazyjnej, którą opiszę poniżej.
-Oleje przemysłowe do kosza. Margaryny, frytury do kosza. Pić olej wysokolinolenowy Capite Humorem, IQ200 lub inny ZKT. Używać dobrego oleju kokosowego DIAMOND.
-Witamina D3 i K2 MK7 tak jak opisałem to w temacie "choroby neurodegeneracyjne".
-Witamina C - 1500 - 5000 mg na dobę.
-Witaminy B tak jak opisałem w temacie o chorobach neurodegeneracyjnych.
-Shilajit wysokiej jakości najlepiej ten tybetański.
-Bor w postaci kwasu borowego w sieci znajdziesz informacje ile tego związku stosować
-Magnez - jedna dwie łyżeczki dziennie cytrynianu magnezu rozpuszczonego w ciepłej wodzie. Pić po troszeczku przez cały dzień
Ja wykonałem sobie napój z Shilajit tybetańskiego, boru i magnezu. Można zrobić sobie taką mieszankę samodzielnie.

Jeżeli zastosujesz witaminy B tak jak opisałem, D3, K2 MK7, Shilajit Plus i magnez to po kilku dniach odczujesz ogromną poprawę a po kilku tygodniach zapomnisz że miałeś problemy ze stawami. Nieco dłużej trwa odbudowa kręgosłupa ale i to jest realne. Zrobisz sobie rezonans po 6 - 8 miesiącach i stwierdzisz, że kręgosłup jest nowy.
No dobrze - powiesz - odbudował się ale w jaki sposób wszystkie kręgi trafiły na swoje miejsce bez ingerencji z zewnątrz?
Przypomnij sobie, że kiedy usiłowałeś sięgnąć po torbę z tylnego siedzenia samochodu to coś głośno strzeliło ci w kręgosłupie. Tak, właśnie tak wskoczył na miejsce jeden z kręgów. Inny w tym czasie gdy schylałeś się po klucz kiedy wypadł ci na wycieraczkę.
Kręgosłup sam się zregeneruje, a kręgi same wskoczą w swoje miejsca.