Mikaaa Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Witam od paru lat cierpię na depresję i stany lękowe ostatnio lekarka zwiększyła mi dawkę biorę codziennie Seronil 10mg 2 tabletki rano, 2 po południu i dodatkowo od 4 dni biorę jeszcze Amisan 50mg, po zażyciu leków czuje sie strasznie ospała, otumaniona, senna, czuje nerwy i mdłości. Mam świadomość, że to mogę być skutki uboczne nowych leków ale czuje straszny nie pokój i czuje jakbym zaraz miała mieć atak paniki czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daniel36 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Droga Mikaaa, Depresji i stanów lękowych nie wyleczysz tabletkami. Musisz znaleźć dobrego psychoterapeutę poznawczo-behawioralnego, który nauczy Cię jak sobie z tymi stanami radzić. Leki na stany lękowe z tego co wiem stosuje się w ostateczności i przejściowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi