Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Operacja dwupłatkowej zastawki i poszerzonej aorty w Poznaniu

walek1

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM Wyszło iż, mam dwupłatkową zastawkę i poszerzoną aorte wstępującą (51mm), dostałem już skierowanie do szpitala na operacje w Poznaniu Klinika Kardiochirurgi Uniwersytetu Medycznego, prawdopodobnie proteza aorty i zastawki ; chciałbym się dowiedzieć coś więcej na temat tej kliniki i lekarzy. Proszę jeśli ktoś miał * przyjemność * przebywać w Klinice w Poznaniu o podzielenie się wrażeniami . POZDRAWIAM schorowanych ! :) jedyne co nam pozostaje to być dobrej myśli !
Gość Isabelle
Witaj,moja przyjaciółka miała operowanego tętniaka aorty,lekarze z innego szpitala nie dawali juz szans na przezycie ale dzieki wspaniałemu zespołowi z ul.Długiej w chwili obecnej czuje sie dobrze i wraca do normalnego zycia...jesli chodzi o opieke,była poprostu rewelacyjna...podam linka na stronke kliniki http://www.cardiosurg.am.poznan.pl/Strona%20WWW%20KK%20pol/klinika/klinika.html

Witam! Jestem po pierwszym zawale, mam wszczepionego *stenda* czekam na termin operacji bypassów na ul.Długiej w Poznaniu. Nie znam terminu i bardzo się tym denerwuje, czy ktoś mógłby Mi pomóc zorientować się w czymkolwiek w tym temacie? Który z kardiochirurgów jest tam ordynatorem czy ma prywatny gabinet?