shine258 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Witam , czy powinnam się martwić Narzeczony od powrotu ze szpitala łapie stany podgorączkowy 37,2° , 37,4° byliśmy dzisiaj u lekarza rodzinnego i narzeczony dostal antybiotyk szpital w którym był operowany jest ponad 180 km od miejsca zamieszkania. Czy jest tutaj ktoś kto również był w podobnej sytuacji ? Trochę panikuje .. Cytuj Odnośnik do komentarza
denwer_2005 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Myślę, że jeśli będziecie mieli jakiekolwiek obawy to nie ma co czekać i jechać do poważnego szpitala który zna się na temacie (np. Anin). Moja Pani lekarz trzymała mnie kilka tygodni w szpitalu argumentując to, że w razie wyjścia i jakiegokolwiek późniejszego wypadku trafiając do rodzinnego lekarza oni nie do końca znają się na temacie - a w szpitalach kardiologicznych, znają się i co najważniejsze wiedza jak z tym postępować. Ja trafiłem do specjalistycznego szpitala 3 dni po wypisie ze szpitala w którym mnie operowali (złapałem COVID) i cieszę się w głębi, że nie wybierałem się do internistów i podobnych tego typu lekarzy jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
shine258 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Anim mamy od siebie ponad 180 km więc jest to kawałek drogi. Szpital w którym był operowany powiedział ,że mamy przyjechać tylko wtedy kiedy będzie się coś działo z rana , a tak mamy się kontaktować z lekarzem rodzinnym póki co mamy antybiotyk jeśli faktycznie stan będzie nadal się utrzymywał pojedziemy do szpitala w naszej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
shine258 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Czuję się dobrze , ale doskwiera ból pleców no i oczywiście narzeka ,że musi spać na plecach. Rana goi się dobrze nie ma żadnych wycieków ani ropy żadnych duszności, dreszczy więc myślę, że jest dobrze ..trochę martwi mnie stan psychiczny bo narzeczony widzę, że martwi się każda zmiana temperatury i jest bardzo przewrażliwiony od momentu wyjścia do domu . Cytuj Odnośnik do komentarza
shine258 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Operował profesor Kuśmierczyk i każdemu życzę tak wspaniałego lekarza podczas operacji ❤️ Cytuj Odnośnik do komentarza
shine258 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Hmm może się źle zrozumieliśmy narzeczony był operowany w WUM w Warszawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
shine258 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Dziękuję za wszystkie rady . Ostatecznie narzeczony trafił do szpitala. Rozeszła się rana, pojawiło się wysokie CRP i stan zapalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Maluch Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 W dniu 27.06.2023 o 23:00, shine258 napisał(a): Dziękuję za wszystkie rady . Ostatecznie narzeczony trafił do szpitala. Rozeszła się rana, pojawiło się wysokie CRP i stan zapalny. Jak się czuje Twój narzeczony? Co było przyczyną rozejścia się rany? Gdzie trafiliście do szpitala? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi