Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Tabletki Penis complete na powiększenie penisa

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem po kuracji Penis complete. Mierząc członka to powiększył się o 2 cm na grubości na długości sporo ponieważ 4 cm co jest widoczne gołym okiem; Penis w trakcie erekcji miał 10 cm a obecnie ma na pewno 14 czyli był niewielki, obecnie jest już średnia krajowa. Dodam,że powiększy l się również w stanie spoczynku tak wiec mam nadzieję,ze efekt będzie stały. Zastanawiałem się jeszcze nad penilarge ale postanowiłem kupić penis complete (jest napisane,ze jest silniejszy, no i w sumie nic dziwnego bo jest droższy)

Z tego co czytam, to oba rodzaje tabletek wpływają na powiększenie penisa przez powiększenie ciał jamistych w organie. I jest tak zarówno w przypadku penis complete jak również w przypadku penilarge.Powiększając ciała jamiste powiększają penisa na stałe. Jeśli widzisz, że penis jest większy jedynie w trakcie erekcji to może to znaczyć, że tabletki wpływają jedynie na erekcję Jednak jeśli faktycznie penis jest większy w stanie spoczynku to można liczyć na to że efekt będzie bardziej na stałe.

Wypowiem się odnośnie tematu tabletek na powiększenie penisa. Zrobiłem mały przegląd sytuacyjny co ciekawe jest obecnie oferowane w internecie po 4 latach przerwy którą zrobiłem sobie od ostatniej kuracji tego typu specyfikami. Ostatnio udało mi się uzyskać całkiem niezłe efekty tabletkami o nazwie Maxorman które kupiłem gdy mieszkałem w UK. Teraz chciałem ponowić jakąś kurację bo wiadomo z czasem to nawet nastrzykiwanie kwasem wymaga ponowienia. Jednak z tego co widzę jedyna opcja warta zainteresowania to znowu te tabletki już brałem. Nie widzę nic innego co byłoby lepsze niż to co brałem ponad 4 lata wcześniej.