Jakkar Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Jestem z moim facetem od około 7 lat. Jestem obecnie w wieku 29 lat a on jest 10 lat starszy. Od jakiegoś czasu przestało się nam układać w sypialni z tego powodu, że nie osiąga pełnej erekcji. Problem jest dosyć poważny, bo mam wrażenie, że go nie pociągam. Liczę na jakieś rady w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
starma Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Czy między Wami zaczęło się coś psuć? Sama z doświadczenia wiem,że najczęściej problem jest nie w tym,że kobieta zaczyna przestawać pociągać faceta ale z innych powodów. Moze być to niezdrowy styl życia czy stres. Postaraj się z nim poważnie porozmawiać. Może powie Ci co go gryzie. W końcu sfera erotyczna jest bardzo ważna a takie sytuacje rzutują na życie osobiste. Mój również miał taki problem. Zrobił sobie odpowiednie badania no i odzyskał pewność siebie jak zaczął brać Viamen. Sa to ziołowe tabletki. Taki zamiennik viagry ale bez skutków ubocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakkar Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Tzn były między nami jakieś tam sprzeczki, rozczarowania, niedomówienia i te sprawy. Jak to w związku. Poza tym nic innego, niepokojącego nie zauważyłam. Myślisz, że powinnam mu zasugerować zażycie jakiś środków zwiększających erekcję? Czy na ten srodek który poleciłaś potrzebna jest recepta? Cytuj Odnośnik do komentarza
starma Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Wiele osób ma z tym problemy. Możesz sobie zresztą zerknąć w statystyki to poczytasz sobie,ze Twój mężczyzna nie jest w tym absolutnie odosobniony... Viamen jest bez recepty. Dostaniesz w sklepach internetowych ( nie wiem czy jest w aptekach bo nie sprawdzaiałam), Polecił nam go seksuolog jako ostatnią deskę ratunku przed wiagrą i tabletkami podobnymi wiagrze. Podziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakkar Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Po konsultacji z moim facetem, postanowiliśmy zamówiliśmy to. W sumie dużo opinii jest na temat tego środka w sieci. Jak przyjdzie to dam znak czy i jak działa. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi