Aga1234 Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Witam . Bardzo proszę o pomoc. Mój brat leży w bardzo ciężkim stanie w szpitalu, przeszedł covid. Obecnie jest stabilny ale to już bardzo chory człowiek. Ma duże problemy z sercem, trochę z nerkami . Potrzebuje namiary na dobrego specjalistę, który mi pomoże. Szczerze mówiąc to ciężki przypadek i mam wrażenie , że kłopot dla każdego i chyba nie wiedzą co z nim dalej robić, a przecież on jest już świadomym człowiekiem , który jest na OIOMie z rurą w buzi i przechodzi załamanie nerwowe. Nie mam pojęcia gdzie mam się udać o pomoc. Może tu znajdzie się ktoś życzliwy .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Noni Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Witaj. Od siebie doradzę. Warto, aby brat miał telefon. Jeśli wysłucha ciepłe komunikaty słowa od najbliższych czy znajomych może drgnie w nim coś, wróci nadzieja. Czy można go odwiedzić? Ważne są najbliższe osoby. Warto wspominać o takich rzeczach, które kochał robić , może o zaproszeniu przez kogoś. Trzeba wspominać bratu, że ludzie z gorszych sytuacji wychodzą. Pomalutku, ale wychodzą. Jak leżałam na OIOMIE słyszalam o facecie, który wyszedł oddziału po 3 miesiącach. Jednemu też w stanie krytycznym pomagałam poprzez wsparcie rodziny, wskazówki, jak go wspierać. Niby nic wielkiego, ale rodzinka dobrze go wspierala. Anin to dobry ośrodek albo Zabrze. Trzymaj się 🥰 Pozdrawiam brata. Ze mną też było krucho dałam radę. A moja znajoma 90 lat przechorowala covid i wyszła ze szpitala. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi