laura.567 Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Cześć, mam problem, od około 3 lat mam problemy ze snem, zasypiając wybudzam się, serce bardzo mocno bije, czuje mrowienie w ciele, dziwne uczucie ogólnie, ciepło i czasami nawet ból w klatce. Obskoczylam wszystkich lekarzy i wszystkie badania kardiologiczne, endokrynologiczne, a nawet neurologiczne wychodzą ok. Mam zaburzenia lekowe i po jakimś czasie właśnie okazało się ze to od tego. Chodzę na terapie, ale z dnia na dzień jest coraz gorzej, przez kilka miesięcy leczyłam się lekami, ale mój stan się jeszcze bardziej pogorszył podczas ich stosowania, pomimo zmienianej dawki i rodzaju leków nadal było gorzej dlatego bardzo się do nich zrazilam. Nie wiem już co robić, leki na uspokojenie nie działają, z dnia na dzień mam większe nerwobóle i nie umiem już normalnie funkcjonować. Może macie jakieś sposoby na to zasypianie głównie, bo myśle ze to jest najgorsze w tym wszystkim. Proszę pomocy bo jestem już na skraju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Agnes38 Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 (edytowane) Hej ja leczę się od 17 lat ale od stycznia jak mnie lekarz rodzinny ściągnął za szybko z leków ( zamiast min 3 miesiące zrobił to w 5 dni i mój organizm dostał szoku.8 tyg chodziłam jak zombi aż w końcu pojechałam na pogotowie bo już nie dawałam rady) normalnie nie mogę dojść do siebie. W lutym zmiana leku na venlafax xl ( jakiś czas było ok tylko straszne bóle mięśni i puls dochodził do 160 to stwierdzili ze trzeba zmienić )w lipcu znów zmiana na sertlaine( na tym leku jest jakaś masakra ) ja już tez niewiem co mam zrobić. Czuje się tak zle ze to jakaś masakra. Skoki pulsu, gorąco w głowie, zawroty takie ze niewiem czy nie upadnę. Mam tego serdecznie dość naprawdę. Mówiłam o tym lekarzowi a on to pewnie tylko nerwica i muszę czekać do wizyty w grudniu a ja czuje ze to leki do tego doszły jeszcze duszności brak energii ciagle zmęczenie. Ja już naprawdę nie mam siły walczyć z tym dzidostwem. Lekarze jakby ze mnie wariatkę robili bo ciagle coś mi jest a ja się naprawdę zle czuje ze nie idzie normalnie funkcjonować 😭 Tyle ze w nocy śpię ale to tylko dlatego ze mi diazepam przepisał z czego tez nie jestem zadowolona. Tyle ze jak mnie ścigali wtedy tak szybko z leków to przed spaniem miałam jazdy na maxa i spałam po 4 godz max. Ja włączam muzykę relaksująca na noc Edytowane 20 Października 2022 przez Agnes38 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi