Gość rrON Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Witam. Miałem robioną próbę wysiłkową na bieżni. Została ona przerwana przez kardiologa bo stwierdził, że wszystko jest ok. Nie czułem wielkiego zmęczenia i spokojnie mógłbym dalej biec. Czy to normalna praktyka? Wyniki są takie: 12 METs - BRUCE, klinicznie bez dolegliwości, w EKG skośne do góry obniżenie odc. ST III, aVF-V4-6, próba ujemna. Lekarz powiedział, że wszystko jest ok i mogę normalnie żyć. Wcześniej miałem robione echo i ekg spoczynkowe i było wszystko ok. Ciśnienie w spoczynku mam ~110/70, puls 55-75. Mam epizody nerwicy lękowej i przed samymi badaniami bardzo się denerwuję. To co mnie martwi to obniżenie tego odcinka. O co w tym chodzi? Czy to jest niebezpieczne? Wyczytałem, że to może oznaczać zawał, chorobę niedokrwienną serca. Cytuj Odnośnik do komentarza
majime Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 "Lekarz powiedział, że wszystko jest ok" ale "ja wyczytałem". Stary mam dokładnie tak samo I uwierz mi to nie jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Noni Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Ha! majime, czyli co masz takie samo? Wyniki, czy własną ich interpretację? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi