Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kardiochirurg przy niedomykalności zastawki w Katowicach Ochojcu

Gość olenka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, pilnie prosze o porade - poszukuje dobrego kardiochirurga, ktory przyjmuje w przychodni w Katowicach-Ochojcu, specjalisty od niedomykalnosci zastawki. Mama ma przetrwale migotanie przedsionkow i przewlekla niewydolnosc serca. W ostatnim badaniu UKG stwierdzono niedomykalnosc zastawki trojdzielnej trzeciego stopnia i istotna niedomykalnosc zastawki mitralnej, w zwiazku z czym zalecaja jej operacje serca. w dotychczasowych badaniach UKG niedomykalnosc zastawek byla wykluczana. bardzo prosze o namiary do dobrego specjalisty od niedomykalnosci zastawek - najlepiej z przychodni z Katowce-Ochojec. A moze ktos moze polecic inna dobra przychodnie i lekarza, lub tez jakis gabinet prywatny. dziekuje i pozdrawiam
Witam. Adres Katowice ul. Wojewódzka 7 tel. 32 251-19-71. Przyjmuje we wtorki, trzeba się wczesniej zapisać, bo to róznie bywa, wyjazd, dyżur. Wizyta około 150 zł. Tak było w zeszłym roku w kwietniu. Ja od momentu wizyty do otrzymania wezwania do szpitala czekałam 3 tygodnie. 23 kwietnia przyjęta, na następny dzień operacja wszczepienia zastawki aortalnej mechanicznej. We wtorek do domu. W sumie 6 dni, a jaka poważna operacja. Poddałam się operacji bez obaw i zaufaniu w doświadczenie docenta. Dobrze by było mieć jakieś badania na wizyte, echo, ekg.Najważniejsze, to szczepienie p/żółtaczce. Ale trzeba być optymistą i wierzyć, że wszystko będzie ok. Ja zbliżam się do 1 rocznicy, komfort życia zupełnie inny, brak duszności, zmęczenia. Cieszę się każdym dniem. Z mamą będzie podobnie. Życzę powodzenia i wieści, jak tam dalej się toczy sprawa. Pozdrowienia
Witam. Proszę o pomoc. Mój tata ma mieć operacje na zastawkę i jednocześnie by-passy, kierowany jest do katowic II klinika kardiochirurgii na Ochojcu. Nie wiem który z lakarzy jest tam odpowiedni i czy ma ktoś namiary na gabinet prywatny.Czy ktoś przebywał w tej Klinice i czy podzieli się wrażeniami.Bardzo proszę o pomoc.
Gość Marek87
witam mam 22 lata i zwężenie zastawki aortalnej ze sladowa niedomykalnością. od dwóch lat biore leki ale ostatnio nie jest ze mna za dobrze słyszałem ze w katowicach na ochojcu są świetni specjaliści dlatego prosze was abyscie napisali jak dostaliscie sie do poradni może jakis nr telefony adres. prosze tez moze aby odezwały sie osoby po operacji jak to jest bo mnie na mysl operacji wymiany zastawki paralizuje. czy ja po operacj będe mógł normalnie pracować jak to jest. bardzo prosze o namiary na dobrego specjaliste u którego sie leczyliscie. pozdrawiam i dziękuje i z góry prosze o odzew. moje gg 13881192, email majakm@interia.eu. pozdrawiam wszystkich:P
Witam Marku! Pewnie trochę póżno przyjdzie ta odpowiedż i jesteś zapewne w dobrych rękach, ale tak na wszelki wypadek podam Ci najlepszego kardiochirurga w Polsce. Jest nim prof. Bochenek z 1 Kliniki Kardiochirurgii w Katowicach Ochojcu. Przyjmuje w przychodni Telcor w Katowicach na ulicy Brynowskiej ( wpisz Telcor w Google i wszystko Ci się wyświetli). I jeśli jeszcze nie znalazłeś lekarza to udaj się natychmiast do profesora. Właśnie 30-11-2009r. profesor uratował życie mojego męża, gdy inne kliniki odmówiły. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę zdrowia, jak najszybciej.
Gość zdzislaw gruda
Polecam te wiesci wszystkim chorujacym na serca. Jak serce to tylko do Krakowa. jestem po oiperacji u nich: slicznie, milo, czysto i kurka PROFESJONALNIE. Prawdziwi zawodowcy, a ich szef to niezwykly gosc, lekarz z powolania! Pan profesor Sadowski stworzyl najlepsza z klinik... ten artykul tak na zachete, bo jest swiezy http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/350812,krakowscy-lekarze-wszczepili-inteligentna-zastawke-serca,id,t.html?kategoria=783
Ja też byłem operowany przez doc Jasińskiego z II KLINIKI kardiochirurgi na Ochojcu ,wmienił mi dwie zastawki aortalna i mitralna na sztuczne .Operacja odbyła sie 14 czerwca 2010 .Super fachowiec i lekarz polecam podaje adres mailowy jakby ktoś chciał sie cos spytac lub dowiedzieć sie o kontakt. j.pacuda@prezmet.pl pozdrawiam