Gość Uwazajcie na siebie, Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Nie wierzcie w diagnoze jednego lekarza.Potwierdzcie ja u innego. Jestem po pogrzebie mezczyzny w sile wieku,ktory umarl przez lekarska pomyłke i niedopatrzenie. Dopiero sekcja *postawila diagnoze*. Szok i rozpacz,przez bande białej mafii Cytuj Odnośnik do komentarza
ikro Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 a może bys coś więcej napisał/napisała? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość KIepska sprawa Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Nie wiem dokładnie co to było ale z niekompetentnymi i chamskimi konowałami się spotykam więc nie jestem tym zdziwiony .A tych konowałów radzę oskarżyć o błąd lekarski. Cytuj Odnośnik do komentarza
anetas Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Też chodziłam do takiego konowała(swoją drogą był kierownikiem przychodni).Wmawial mi że jestem chora psychicznie i mam sie udać do lekarza od głowy.Nie chciał mi dać na żadne badania,a jak zrobiłam prywatnie i okazało się że mam powiekszone prawe serce to nawet nie chciał zobaczyć.Tak więc zmieniłam lekarza i już na drugi dzień bylam przyjęta a po tygodniu wiedziałam że mam wade.Nie wiem czy powinnam to pisać ale pacjętą z Zabrza odradzam kardiologów z willi obok baraków,kto się tam leczy napewno będzie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi