Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Przewlekły stan podgorączkowy i kłucie serca

Gość smigac

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam 23 lata..od dluzszego czasu mam problem z podwyzszona temp ciala..w dzien okolo 14-15godz jest to przewaznie 37,2 chyba ze zrobie jakis wysilek w tedy podnosi sie do prawie 38..co dziwne na noc przewaznie obniza sie do 36,6 oraz nad ranem 36,6 lub troche nizej..zrobilem wszelkie badania krwi (posiew ob itp) mam przebadany mocz..wymaz z gardła(wczesniej czesto mialem zapalenie gardla i angine)..zdjecia rendgenowskie zatok..pluc..oraz zebow..usg brzucha serca oraz ekg..z badan wynika ze wszystko jest ok..dodam ze ten stan mam juz od 7 miesiecy..czuje sie oslabiony i zmeczony..bylem u 3 lekarzy i zaden nie moze okreslic co jest przyczyna..stwierdzenie mojej lekarki jest takie zebym sie tym nie przejmowal i to minie(?)...przed *choroba* uprawialem duzo sportu silownia i box...z racji słow lekarki probowalem sie tym nie przejmowac i od 3 tygodni zaczolem chodzic na silownie oraz biegac..efekty klucie ,ucisk w lewym boku klatki piersiowej najbardziej pod koniec dnia po treningu..w czasie ciezszego wysilku srece wali mi jak oszalale i tak jak by uciskalo na lewa strone..prosze o jakas rade jakie badania powinienem zrobic..czy moge miec problemy z sercem i z tad ten podwyzszony stan temperatury czy to przez temperature organiz sie przemecza i z tad ten ucisk i klucie..wiem ze nie powinienem cwiczyc ale nie moge juz wysiedziec na 4 literach..dodam jeszcze ze bylem ugryziony przez kleszcza okolo 9 miesiecy temu..zrobilem niedawno test elisa i nic mi nie wyszlo..stawy mnie nie bola..ale slyszalem o boleriozie serca..prosze o jakas rady..jakie badania powinienem jeszcze zrobic? z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam