Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Drętwienie kończyn a niedociśnienie

Gość bakanikone

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bakanikone
Witam serdecznie piszę tu, by w pewnym stopniu rozwiać moje watpliwości, otóż od pewnego czasu mam mrowienie stóp i języka(to drugie rzadziej), wystarczą 2 minuty siedzenia by zaczęły cierpnąć ręce nogi...czy to może być spowodowane niedociśnieniem?? Mam to po mojej mamie ona też ma drętwienia...czy to może być groźne dla mojego życia?? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam...
Słuchaj jak jesteś taki mary i masz taki zasób wiedzy to poco wchodzisz na forum i zawracasz gitare?henio w zupełności ma racje trzeba coś robić metodą prób i błędów to jest podstawowe ćwiczenie i wyciągnąć wnioski. przeciez henio ani ja nie jesteśmy lekarzami tylko chłopak podpowiada co można spróbować aby sprawdzić czy jest lepiej. i aby było lepiej nie ma cudownego środka i trafnej diagnozy na forum.Najlepiej idz do lekarza i weż skierowanie do szpitala tam zrobia wszystkie badania i będziesz w miare pewien czy pewna moze lekarz zaleci opercje?
Jakie puste? a kto to pisał? a kto jak nie ty może pisać nie umiesz? Mysle że pusty to jesteś ty a nie orażaj ludzi którzy chcą ci pomóc jak nie masz o czymś pojęci ato się grzecznie pytaj a nie bulwersuj łacznie z pretensjami i do kogo to? Myślę że znalazłeś sie pierwszy raz na forum i nawet nie wiesz jak się zachować? Jeśli tak to można ci to wybaczyć.
heniu tu nikt się nie bawija mampoważne problemy z kręgosłupem od 10 lat i wiem jakie są objawy choroby kręgosłupa. Dla mnie to poważny kłopot i dlatego zajrzałam właśnie na to forum jestem za poważną osobą ale nie lubie jak ktoś kogoś robi niedorozwój a nistety heniu z ciebie chciał zrobić założyciel tego wątku. Za dużo mam lat zebym bawił się w taki sposób i w takim miejscu.