Gość Barbara Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Dlaczego wy niszczycie to forum , jesteście bezduszni , czy tylko kasa dla was się liczy?Ale właściwie z czego kasa jest ? Z reklam ? Ogarnijcie się proszę , wielu ciężko chorym to forum naprawdę pomaga i daje nadzieje na wyzdrowienie , jak tak dalej będziecie postępować to po prostu nie macie sumienia a kasa i tak z reklam będzie to nam nie przeszkadza , pisze to zapewne nie tylko w moim imieniu ale innych co tak samo jak ja myślą.Proszę was bardzo nie tylko w swoim imieniu ale wszystkich co tego forum potrzebują . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Barbara Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Miało być do administratora Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Barbara Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Miało być do administratora Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość balia123 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgadzam się z Barbarą i o dziwo wszystkie podejrzane nowe wątki poznikały jak na razie...oby tak pozostało...☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ewa Wroblewska Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Balio123 gdzie to nasze forum jest u mnie wszystko zablokowane Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość balia123 Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Zgadzam się Ewo z Tobą, zniknął nasz wątek i ja też szukałam, coś się dzieje, bo usuwają te wirusowe nie polskie wątki i nasz przy okazji usunęli....może Elizza założy nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Elizza Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Dziewczyny jestem . Dziś mam ciężki dzień chciałam popisać poczytać was i znów coś się podziało. Boję się że nie wróci już to nasze gadanie tyle osób zniknęło nie pisze . Spróbujmy się znów zjednoczyć. Przesyłam wątek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość JesseNat Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 http://tv-express.ru/evroremont-kvartir-pod-kljuch.dhtm Плитка Alaris/Аларис Alma Ceramica - купить в «Знатная плитка» У нас в магазине вы сможете купить с доставкой по всей России керамогранит ARCANA Stracciatella Miscela-R Nacar 60x120 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi