Gość Kiepska sprawa Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Http://www.akumed.pl/ Oczywiście nie daję żadnej gwarancji że będzie lepsze bo nie sprawdzałem i na szczęście nie miałem takiej potrzeby ale zdecydowanie polecam to do analizy. Na pewno to co tam polecają jest dobre do oczyszczania organizmu z zatruć związkami metali ciężkich.Z tym że nie jestem pewien czy nie jest za dobre.Nie wiem czy może doprowadizć do niedoborów.Oczywiście podejrzewam że zaraz się znajdą tacy co będa pisali że to są bzdury nie przedstawiając żadnych dowodów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość serce Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 widocznie nie jest to na tyle skuteczne bo by robili to juz w ochojcu.Generalnie na calym swiecie ciagle nie wymyslili nic co zastapiło by operacje.Jednakże dąży się do minimalizacji ran poprzez zastosowanie robotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 1954paweł Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 *kiepska sprawa* !!!przestań reklamować jakieś oszustwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi