Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kołatanie serca, wysokie tętno, zawroty i ucisk głowy

Gość amanda

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich Forumowiczów. Pisze, z problemem, ktory dopadl mnie pare lat temu...mianowicie, kołatanie serca, wysokie tetno, zawroty i uciski glowy. Nioedawno byla tomografia-wszystko ok, morfologia, usg brzucha, krzywa insulinowa ok, a ciagle niestety mam te okropne zawroty, ze grunt ucieka mi spod nog, kolatnie serca, niesamowicie oslabiona jestem. Wejscie po schodach sprawia mi trud, tetno wtedy wzrasta nawet do 160. a mam dopiero 25 lat. Bylam wczoraj u kardiologa z tym, cisnienie 110/65, tetno wysokie, EKG i Echo serca super. To skad to kolatnie? nerwica? ... pytalam pani kardiolog a Ona mowi ze mam niesamowicie szkliste oczy i czy nie mam problemu z tarczyca? Mam 2 guzki, podobno niegrozne, biopsja nic nie wykazala. TSH w normie, ale ft3,ft4 nie robilam. Wiec pytam, czy jest to mozliwe by miec chora tarczyce, mimo ze TSH ok? to badanie wystarczy? wogole to mam niesamowite te zawrtoy glowy, i obraz przed oczami mi skacze, rozmywa sie co jakis czas, jkies dziwne rzeczy widze....tak jakby tecze, no ciezko mi to opisac. prsze o odp i dziekuje, bo nie wiem czy isc do laboratorium zrobic inne badania tarczycy i isc do endo... A jeszcze dodam ze choruje na PCO...czy to moze miec wplyw na moje zle samoczpoczuie i oslabienie? pozdro