Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wystające klamry w żebrach i niemożność przytycia po operacja ASDII

Gość Martucha

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Martucha
Witam mam prawie 19 lat miałam ponad rok temu operacje na otwartm sercu i mam w żebrach takie klamry które pierwsze 2 a nawet trzy sterczą tak dziwnie ogólie to jestem szczupłą dziewczyną ale martwie sie że coś nie tak mam nadzieje że wszystko jest ok.i też jakoś nie moge przytyć jem czasem za trzech waże ogólnie 45kg jak przytyje to góra do 47 kg potem troche stresu i z powrotem 45kg może jest jakiś specjalista tutaj? wstdze sie blizny troche ma okoła 13cm długości szeroka nie jest ogólnie ładna ale jestem młodą dziewczyną i czy będe miała problem z mężczyzną/?
Martucha, zapraszam na nasze forum przez www.sercedziecka.org.pl jestes młoda więc i Twoje obawy mnie nie dziwią. Pamietaj - mądry chłopak, na którego trafisz nie będzie patrzał nba blizny. Zawsze rozbraja mnie anstawienie córeczki naszej koleżanki, która w skrocie mawia - jeden ma piegi, drugi brode a ja bliznę. Gdyby nie ta blizna nie byłabys zdrową osobą. więc docen ja w pewien spsoób ;-) pozdrawiam serdecznie
Marto! Myślę, że powinnaś pójśc do psychologa, by pomógł Ci uporać się z tym problemem. Sama mam 28 lat i dwie blizny ( na klatce i wzdłuż prawego boku). Zapraszam, tak jak Ola, na nasze forum Fundacji Serce Dziecka im. Diny Radziwiłowej: www.sercedziecka.org.pl Poznasz tam wiele nastoaltek i młodych kobiet, które mają takie same doświadczenia i problemy :-)