Gość Kiepska sprawa Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Wiadomo że ta substancja niszczy drobnoustroje ale nie wiem czy w organiźmie by nie zaszkodziła zbytnio.Może ktoś wie jakie dawki by były odpowiednie aby nie przedobrzyć a jednmocześnie zlikwidować drobnoustroje.Dodam ze to nie mój pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość XY Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 wg mnie to chyba ogólnie jest jakaś kiepska sprawa z tym nadtelnkiem wodoru.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jola Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 to szarlataneria. Równie dobrze można by było *leczyć* dożylnymi wlewami lizolu bo też bakterie niszczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość M Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Tia plus muchozol na inchalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kiepska sprawa Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 To nie jest aż tak toksyczne jak tamte i podobno są dobre efekty.A szarlataneria to na pewno nie może być.Co najwyżej może być szkodliwe w nadmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kiepska Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Znalazłem że można też robić lewatywy i łykać ale w żoładku ulega częściowo zniszczeniu.Czy te metody są dużo bezpieczniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi