Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Niestabilna temperatura ciała i bóle w okolicy serca

Gość Tomasz

Rekomendowane odpowiedzi

Czuje trochę serce, bóle po lewej górnej stronie klatki piersiowej, także lewy bark. Wysokie tętno przy ruchu. Ponadto Dziwne temperatury rano 35.8 południe 36.7 godz 18:00 37.3 wieczór 36.4 i tak nonstop już 2 tygodnie. Co to może być?. Lekarz nie wie - morfologia i ekg ok.
Dzięki dodam tylko że właśnie wczoraj wróciłem od dentysty miałem leczenie kanałowe właśnie 2 tygodnie temu - czyli od czasu gdy się to zaczęło. Tyle że wczoraj dentystka znów musiała założyć wszystko od nowa bo dostała się tam krew i zatrucie nie udało się. Czy to nie może mieć jakiegoś wpływu na te temperatury, i serce?
Znaczy się bardzo bolał przed udaniem do dentysty, potem zatruła i nic nie bolał ząb - za to po 2dniach od zatrucia pojawiły się wyżej opisane obajawy to jest skoki temperatur i bóle w okolicy serca, potem gdy wyjęła zatrucie to stwierdziła że poszło coś nie tak bo dostała się krew i znów zatruła i mam za 1,5 tygodnia znów się udaćdo niej.
Jezu,jak ja niecierpie dentystow! Trzeba bylo tak odrazu pisac,to masz od tego zeba,ale mysle ze jak Ci to wreszcie wyleczy to przejdzie.Poza tym sa osoby wrazliwe na trutki zebowe,wiec mozesz miec i kołatania w ekstremalnym wypadku.Ja jestem nadwrazliwa na kazdego typu specyfik.jakby co to pytaj:-)pozdro:-)