Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Osłabienie i zawroty głowy po wstaniu

Gość karol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was. Znacie na pewno powiedzenie :MOC W SŁABOSCI SIĘ DOSKONALI*. Są dwa sposoby postepowania w obliczu słabości.Jeden - to w nia uwierzyc, wejść i zapaść sie na lata. Drugi-to w obliczu słabosci ROBIC SWOJE. Na watku *Z nerwicy sie wychodzi)zamieszczonemu w części dot.chorób serca zamieszczam posty osób, które wyszły lub wychodza z nerwicy.Bo naprawde mozna zapaść sie w nerwice,Można sie z choroba osłuchac , opatrzec jako dziecko u bliskich osób i wtedy odezwie sie w nas w okrsie np.dejrzewania czy podczas jakichs słabszych dni.Pewien austriacki specjalista nazwał nerwice choroba BRAKU ROZWOJU. Bojac sie wyzwań zyciowych, problemów do których nie czujemy sie gotowi chronimy sie w chorobe.Jako małe dzieci nieraz symulowalismy choroby, zeby nie pójść na klasówkę itd.Czasem te dzieciece sposoby chcemy stosować, gdy jestesmy dorosli.Ja przeszłam swoje *rozrywki* z nerwica, o których opisałam na watku *Lek jest naszym przyjacielem*.Doradzam przyjrzenie sie historii osoby, która wyszła z nerwicy lekowej :moja-nerwica.republika.pl , gdyz zamiescił w niej naprawde super rady postępowania w obliczu nerwicy. ( Pod tematem *WYZDROWIEC* na samej górze jego historii sa ukryte inne informacje dot.radzenia sobie z lekiem, z atakami paniki itd). Oczywiście mozna sobie zrobic jakies podstawowe badania po to, zeby sprawdzic czy te objawy, które macie nie wynikaja Z RZECZYWISTYCH CHORÓB, ale jesli wyniki beda dobre, podpowiadam kontakt z psychologiem ( psychoterapeuta), znalezienie odpowiednich książek dot.leczenia nerwicy ,p.*Strach i paniczny lek* R.Bakera, *Pojedynek z nerwica * A.Polender, w której opisano 21 historii osób (z podobnymi objawami jak wasze), które wyszły z nerwicy dzieki psychoterapii.Pozdrawiam.