Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wszczepienie stymulatora serca i założenie by-passów w Ochojcu Katowicach

elzbieta

Rekomendowane odpowiedzi

Mój tato jest po trzecim zawale, kardiolodzy twierdzą, z jego serduszko jest bardzo słabiutkie ma zalecenie na by-passy, poniważ po koronografii stwierdzono, że ma tylko jedną drożną żyłe ale przed tym ma mieć zamontowany stymulator serca(żeby móc wogóle podejść do operacji). Bardzo się martwię. Chcemy aby operacja się odbyła w Katowicach-Ochojcu ze względu na bardzo dobrą zalogę lekarzy, mam nadzieję, ze uda nam się załatwić skierowanie do tej kliniki. Mam już umówioną wizytę prywatną do jednego z lekarzy . Czy Ktoś z Was miał podobny stan zdrowia?
Gość Mikołaj
Ja także byłem na operacji wszczepienia by-passów w Klinice prof. Bochenka, który obejrzał nagranie z koronografii i umówil mi termin przyjęcia do szpitala na Ochojcu. Operacje wykonał jego wspaniały zespół lekarzy kardochirurgów. Minęło już 3 lata, czuję sie dobrze, aczkolwiek przyjmuje przypisane leki. Kto miałby okazje dostac sie do tj Kliniki bardzo polecam. Lekarze są wspaniali i wszyscy pacjenci o nich mówili tylko dobrze. Warto spróbować, nie będziecie żałować. Tam naprawdę stawiają ludzi na nogi. Pacjent z Podlasia, lat 58.

Ja miałem wykonaną operację wszczepienia 3-ch bay -pasów  u Prof. Bochenka w 2003r. i do tej pory czuję się dobrze , obecnie mając 76-lat idę na wszczepienie stymulatora serca i mam nadzieję , że wszystko zakończy się dobrze , jest to Klinika na bardzo wysokim poziomie , a Lekarze są wspaniali , polecam każdemu potrzebującemu tą klinikę. Wszystkim życzę zdrowia.!!!!!!!