Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Miałam 3 razy w okresie czasu 5 miesiecy bardzo dziwny ból głowy,był bardzo mocny,bolesny najbardziej na złączeniu kości głowy,tak jakby nad skroniami,poprostu przód głowy,ten ból posępował bardzo szybko,czułam sie dziwnie,słabo,zimne poty i co dziwne towarzyszyły w tym czasie dziwne zaborzenia mowy,miałam na myśli inny wyraz a zupełnie inny wymawiałam,lekkie krecenie sie w głowie,oczy rowniez mnie bolaly,mialam takie jakby plamy,czulam jakby byly wylupiaste. Położylam sie i zakaś godzinkę ustąpiło,za jakiś miesiac badż półtorej powróciło i za jakiś czas znowu o różnym nasileniu,jestem młodą kobietą przeraziło mnie to....czy ktoś ma podobne dolegliwości,wie cóz tego może być przyczyna..????pozdrawiam,joanna.
Ja tez to mam.Zaczyna sie od dusznosci,potem mroczki przed oczami,silny bol glowy z przodu i za oczami,zaburzenia mowy i czasmi dochodzi do mrowienia jezyka i palcow u rak i nog.W ciagu 3 lat mialam cztery takie *ataki*.Jutro wybieram sie do lekarza bo troche mnie to martwi! pozdr.
ja też mam bardzo dziwne bóle głowy. jak odwróce gwałtownie głowę w bok to czuje jakby mnie coś ciągnęło w środku i po chwili jakby mi coś pękło i się wylewało jest to bardzo gorące i robi mi się ciemno przed oczam i strasznie boli mnie wtedy tył głowy. co to może być?
WITAM, tak czytam i mam identyczne objawy , byłam u okulisty ( wszystko ok.), i wysłała mnie do neurologa tez byłam ( jestem młodą osoba więc wolę nie czekać ), i ze strony neurologicznej jest ok. jeszcze tylko rezonans głowy i zobaczymy , mam nadzieje ,że będzie dobrze .