Robert77 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam,mam prośbe zrobiłem ostatnio prześwietlenie i zaniepokoił mnie opis tzn. *przywnękowe zagęszczenia okołooskrzelowe*, *zgrubienie opłucnej szczytów?.* Jeżeli ktoś wie o co chodzi proszę o odpowiedź.Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość m Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 moze przechodziles jakis stan zapalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robert77 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam, bardzo możliwe że przechodziłem jakąś grypę lub inny stan zapalny, ale czy to może mieć jakieś następstwa lub komplikacje.Dzięki pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość m Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 robert nie bierz az tak tego do glowy, nie zawsze, ale nieraz pozostaje cos po zapaleniu, nawet po zapaleniu oskrzeli ale mysle ze to nie jest nic niepokojacego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi