Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Depresja stany lękowe związane z arytmia

Gość Jacek32

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich 4 lata temu dostałam pierwszy raz napad migotania oraz trzepotania przedsionków, od tego czasu przeszedłem ablację oraz biorę leki. Niestety od pewnego czasu czuje ich więcej jak by pobudzeń serca, potknięć, szarpnięć  np mam puls ok 50 a po takim potknięciu zaraz jest 66 jak by samo serce w sobie pobudziło się do szybszego tempa, takie objawy  uniemożliwia mi normalne funkcjonowanie żyje cały czas w stresie, boję się że kiedyś przy takich potknięciu serce się zatrzymie, idę do kardiologa mówi że wszystko jest ok i mam się tym nie przejmować no tak tylko to ja żyję w swoim ciele i to ja odczuwam dość mocno, brałem już lek przepisany przez psychiatrę o nazwie arketis przez półtora roku napewno pomógł ale poprostu nie mam już Ochoty truć się następnymi lekami jak biorę pomagają a gdy odstawiam wszystko wraca chcę poprostu dowiedzieć się czy ktoś ma też podobne chociaż dolegliwości i jak sobie z nimi radzi lub poradził sobie z nimi na dobre 

Gość Psycho-farmaceuta

Dzień dobry. Arketis to bardzo dobry lek, nie uzależnia, wpływa na objawy lęki, paniki czy depresji. Zmniejsza ryzyko hiperwentylacji oraz pobudzenie układy współczulnego. Jeżeli chodzi skuteczne leczenie to należy skorzystać z psychoterapii. Tylko takie podejście ma szansę na sukces. Same leki w przypadku napadów paniki, lęku napadowego, „nerwicy” to leczenie objawowe, a przyczyna jest głębiej.

pozdrawiam psycho-farmaceuta mgr Karolina Wójciak psychofarmaceuta@gmail.com

https://goldengalaxy.ru/otkryt/kak-otkryt-magazin-nizhnego-belya-s-nulya ТОП-33: криптовалютные краны 2022 для заработка криптовалюты без вложений Поиск работы с ГородРабот.ру Накрутка подписчиков в Тик Ток – востребованная услуга среди современных пользователей данной социальной сети.)~AEMacro(Cell(I,2,first)30 139,00)~AEMacro(Cell(I,2,last)33 171,00)~AEMacro(CellDelta(I,2,first,I,2,last)       Стандартная психологическая ошибка большинства трейдеров, которые утверждают, что безубыточная торговля не возможна, заключается в следующем. Они делают такое

https://www.penza-press.ru/pravilno-stroim-bassejn.dhtm

Напольная плитка Epoca White (60x60). Epoca. Ape Ceramica.

Наш рейтинг анализирует и сравнивает лучшие Клей для плитки и камня Litokol 2022 года. Вы сможете легко сравнить Клей для плитки и камня Litokol и выбрать из 10 лучших.

http://www.time-samara.ru/content/view/637163/otdaem-predpochtenie-keramicheskoj-plitke

Attention Required!

В магазине КЕРАМИКА.ОНЛАЙН собран огромный каталог керамической плитки и керамогранита, где не последняя роль отведена разделу Azulev, представленный официальным дистрибьютором в России