becik64 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Czy korzystał ktoś ze sprawdzonych noclegów w okolicy Instytutu Kardiologii w Aninie lub CZD w Międzylesiu i mógłby podac? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonim Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 ja mieszkam w Międzylesiu i z tego co wiem to w CZD jest chyba hotel dla rodzin dzieci które leżą w szpitalu ale na 100% nie jestem przekonany Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość becik64 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Hotel jest, mieszkałam w nim ostatnio, ale pokój 1-osobowy kosztuje 100zł. Zarezerwowałam sobie noclegi * Pokoje Barbara* na ul. Turkusowej, tam jest taniej, ale nie wiem jakie warunki. Może ktoś ma sprawdzone miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość peperek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Polecam Pensjonat *Iwona*. Świetne warunki, dobre jedzenie, miły personel. Blisko CZD i Instytutu Kardiologii. Polecam! www.pensjonatiwona.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Polecam pokoje w domku jednorodzinnym visa a vis CZD (300m od szpitala), z osobną łazienką. Zdjęcia pokoi mogę przesłać na maila dorota.wiedzma@gmail.com. Zapraszam! Przystępne ceny. Tel.: 517 316 896 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kowalska Anna Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 witam pensjonat Iwona zmienił właściciela i nazywa się teraz *Pensjonat Sara*. byłam tam w poprzednim tygodniu: przystępne ceny, miła obsługa, dobre jedzonko, rewelacyjny klimat. http://pensjonatsara.pl/ nr 508 251 258 POLECAM :):) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kamil Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 W Instytucie i na przystanka MZK są nr pokoi 30 zł doba była kiedyś warunki są w porządku moja mam korzystała jak ja miałem operację UL Rzeźbiarska nr tel226130657. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość gość Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Również polecam Pensjonat Sara w Aninie, pokoje z klimatyzacją, tv oraz z łazienką, smaczne jedzenie, mila obsługa, a wszystko w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gość Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam, ja też polecam pensjonat SARA SUPER POKOJE!!! Bardzo fajnie urządzone, poza tym cisza spokój a jednocześnie bardzo blisko do Centrum Zdrowia Dziecka. A co najważniejsze TANIO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Sylwia Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam. O Pensjonacie Sara dowiedziałam się z tego forum. Nocowałam w zeszłym tygodniu w tym pensjonacie i muszę napisać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Ładnie urządzone pokoje i dobrze wyposażone, dostęp do internetu. A najbardziej zaskoczyła mnie restauracja w pensjonacie. Przepyszne jedzenie, bardzo ładnie podane, miła obsługa. Dla zainteresowanych- namiary do pensjonatu: ul. Konopna 10 a, Anin, tel: 022 740 40 38 www.restauracja-zwierciadlo.pl Warto sie tam zatrzymać.. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość KAM Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Mam serdeczna prośbę , czy ktos moze mi napisać jak dojechać do instytutu kardiologii w Aninie bo jade tam pierwszy raz, jak równhiez pierwszy ra do Warszawy w swoim zyciu, pochodze z małego miasteczka nie bardzo wiem jak w tej Warszawie sie poruszać. Pociag dojeżdża na dworzec centralny i nie wiem czy stać mnie będzie na taksówkę. Chodzi o numery autobusów żeby dojechać do Anina, czy też może sa jakieś busy. Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
becik64 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Z Dworca Centralnego dojedziesz autobusem 525 , wysiadziesz przy ul. Kajki (przystanek Kajki Instytut Kardiologii )...trzeba przejść na drugą stronę i drogowskaz poprowadzi Cię ulica Alpejska do Instytutu...tutaj masz link do rozkładu jazdy autobusu http://ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php?c=182&l=1&q=525 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa29ToF Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Z Dwprca Centralnego jest bezporednie połączenia, jak już napisała becik64 :-) Ja tak jeżdżę od lat. Podróż trwa ok. 40-45 minut. Po wjechaniu w ulicę Kajki trzeba wysiąśc na drugim, a może nawet trzecim przystanku. Najlepiej spytać kierowcy. Autobusy stoją po jednej stronie dworca, kilka linii. Wystarczy kupić zwykły bilet, nie ma czasowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Bardzo serdecznie dziękuję za poradę , dlamnie podróz do Warszawy to wielkie wyzwanie, ale za Wasza porada - myśle ,ze dam radę.Jeszcze raz wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość wynajem Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Wynajmę pokoje blisko Instytutu i Centrum Zdrowia Dziecka (około 15 min). Wygodne, czyste, dostęp do kuchni, możliwość parkowania na posesji. Pokoje 2-4 osobowe. tel. 782363600 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość so nice Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Ewentualna opcja na dojazd to dojazd pociagiem SKM (szybka kolej miejska)- przystanek SKM znajduje sie tuz przy dworcu centralnym - jesli zapytasz kogokolwiek to Cie poprowadzą. bilety te same co na komunikacje miejska czyli tramwaje, autobusy miejskie. SKMka jeździ co 0,5 godziny od wczesnego rana do późnej nocy. Przystanek Warszawa Anin znajduje sie w I strefie wiec płacisz za caly bilet 2,40. Plusy tego połaczenia to takie ze nie stoisz w korkach. Minus taki ze ze stacji Warszawa Anin do instytutu kardiologi masz jakis 1 km - ale to chyba nie jest zbyt duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość camping WOK Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Czterogwiazdkowy camping WOK przy ulicy Odrębnej 16 poleca swoje usługi. tel. 22 612-79-51 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość stas Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Szukam noclegu w okolicy instytutu w Aninie w środnich cenach - pokój 2 osobowy albo jedynka z dostawką, jeśli ktoś ma jakies namiary to prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
becik64 Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Mogę podać nr tel, prosze dzwonic i pytac gdyż ja nie nocowałam , ale zapisałam na przyszłosc 782363600, 507478245, 22 6130257 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość stas Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Dzięki na pewno skorzystam - pierwszy wyjazd do Anina to człowiek głupieje nie wie jak ma postępować. Cytuj Odnośnik do komentarza
becik64 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Stas, korzystales z noclegow w Aninie, mozesz podzielic sie wrazeniami...cena, warunki , itp....mam nadzieje, ze zagladasz na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Fanti Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Polecam stronę http://noclegi.pl/mapa/anin-instytut-kardiologii a na niej wszystkie obiekty noclegowe z okolic instytutu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Fanti Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Polecam stronę Noclegi w okolicy instytutu kardiologii w Aninie a na niej wszystkie obiekty noclegowe z okolic instytutu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa30zToF Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Hej! Może ma ktoś z Was numer telefonu na kwaterę prywatna w Aninie? Czeka mnie wizyta na oddziale IK :-) ale na izbie przyjęć trzeba się stawić między godz. 7. a 8., więc chcę przenocować jak najbliżej. Bardzo dziękuję za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
becik64 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ewa, dzwoń na nr podane przeze mnie wyzej, są to kwatery prywatne. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi