Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Noclegi w okolicy Instytutu Kardiologii w Aninie

becik64

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kowalska Anna
witam pensjonat Iwona zmienił właściciela i nazywa się teraz *Pensjonat Sara*. byłam tam w poprzednim tygodniu: przystępne ceny, miła obsługa, dobre jedzonko, rewelacyjny klimat. http://pensjonatsara.pl/ nr 508 251 258 POLECAM :):)

Witam. O Pensjonacie Sara dowiedziałam się z tego forum. Nocowałam w zeszłym tygodniu w tym pensjonacie i muszę napisać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Ładnie urządzone pokoje i dobrze wyposażone, dostęp do internetu. A najbardziej zaskoczyła mnie restauracja w pensjonacie. Przepyszne jedzenie, bardzo ładnie podane, miła obsługa. Dla zainteresowanych- namiary do pensjonatu: ul. Konopna 10 a, Anin, tel: 022 740 40 38 www.restauracja-zwierciadlo.pl Warto sie tam zatrzymać.. Polecam!

Mam serdeczna prośbę , czy ktos moze mi napisać jak dojechać do instytutu kardiologii w Aninie bo jade tam pierwszy raz, jak równhiez pierwszy ra do Warszawy w swoim zyciu, pochodze z małego miasteczka nie bardzo wiem jak w tej Warszawie sie poruszać. Pociag dojeżdża na dworzec centralny i nie wiem czy stać mnie będzie na taksówkę. Chodzi o numery autobusów żeby dojechać do Anina, czy też może sa jakieś busy. Bardzo dziękuję.

Z Dwprca Centralnego jest bezporednie połączenia, jak już napisała becik64 :-) Ja tak jeżdżę od lat. Podróż trwa ok. 40-45 minut. Po wjechaniu w ulicę Kajki trzeba wysiąśc na drugim, a może nawet trzecim przystanku. Najlepiej spytać kierowcy. Autobusy stoją po jednej stronie dworca, kilka linii. Wystarczy kupić zwykły bilet, nie ma czasowych.

Ewentualna opcja na dojazd to dojazd pociagiem SKM (szybka kolej miejska)- przystanek SKM znajduje sie tuz przy dworcu centralnym - jesli zapytasz kogokolwiek to Cie poprowadzą. bilety te same co na komunikacje miejska czyli tramwaje, autobusy miejskie. SKMka jeździ co 0,5 godziny od wczesnego rana do późnej nocy. Przystanek Warszawa Anin znajduje sie w I strefie wiec płacisz za caly bilet 2,40. Plusy tego połaczenia to takie ze nie stoisz w korkach. Minus taki ze ze stacji Warszawa Anin do instytutu kardiologi masz jakis 1 km - ale to chyba nie jest zbyt duzo?

Gość Ewa30zToF

Hej! Może ma ktoś z Was numer telefonu na kwaterę prywatna w Aninie? Czeka mnie wizyta na oddziale IK :-) ale na izbie przyjęć trzeba się stawić między godz. 7. a 8., więc chcę przenocować jak najbliżej. Bardzo dziękuję za wszelkie informacje.