Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Co zamiast sildenafilu

Gość Simene

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest jakiś środek, który daje podobne działanie jak sildenafil tyle, że jest bez recepty oraz naturalny? Biorę obecnie sildenafil, wszystko na początku było ok, teraz jednak nie mogę go dalej przyjmować bo mam negatywne odczucia. Boli mnie głowa, twarz mi czerwienieje. Ma to coś współnego z ciśnieniem ( boirę środki na nadciśnienie) Wizytę u lekaza mam dopiero w przyszłym miesiacu.
Może jest jednak coś bez recepty co również działa?

Efekt działania sildenafilu ma nieco związek z dzialaniem na krew na ciśnienie,dlatego Ci wszystko wzrasta. Nieco inne działanie mają ziołowe środki, które opierają sie na przykłąd na largininie.One działają bardziej tam na dole ( nie wpływają na cały organizm). Jest sporo polecanych środków.Z doświadczenia mogę polecić cum on i penis complete.

L-arginina – Tribulus terestris – Żeńszeń – Maca – Selen – Cynk – Guarana - skopiowałem z ich strony Wszytko w sieci masz opisane. Zresztą środek jest dopuszczony przez krajowy rejstr farmaceutyczny tak więc myśisz,ze dopuściliby do sprzedaży coś co jest szkodliwe? Wszystko na początku dobrze sprawdzają. Zanim zdecydują sie sprzedawać. Za to nie polecam zamawiania takich produktów z nieznanych stron w sieci. z uk czy z usa.