Gość Karmik Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Czemu mam takiego malego penisa skoro w rodzinie nie mają takiego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość czester Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 A mnie ciekawi skąd autor wiedział jakiej wielkości penisa mają w rodzinie? Porównywał sobie z innymi? Penis ogólnie mieści się w normie ale szału tutaj nie ma. Da się go powiekszyć tak do 15 cm, czyli o te 3 cm ale na więcej bym się raczej nie nastawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Nobbo Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Jak niby? Pompką? Wlaśnie sobie zamówiłem, na razie ćwiczę ale rezultatów nie ma Tylko że ćwicze raz dziennie i zamierzam zwiekszyć do 2 razów dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość czester Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Twoja wola jednak nie wiem czy nawet jeśli będziesz ćwiczył i 5 razy dziennie to członek się pod wpływem pompki powiększy, może jedynie tymczasowo. Ogólnie większą moc ma tutaj farmakologia czyli dobranie odpowiednich tabletek. Celuj w tabletki z duzą dawką L argininy, czyli skłądnika, który pompuje krew podczas erekcji w znacznie większej mocy niz normalnie. Dzieki temu ciała jamiste naturalnie się rozszerzają. I podczas dłuższej terapii członek się powiększy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Nobbo Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Dzieki za informację, ogólnie czytałem sobie wcześniej o tabletkach ale chcę wypróbować sobie na razie to jak działa pompka. Po prostu obawiam się na przykłąd jakichś działań niepożadanych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość czester Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Jesli zamówisz środki z jakiegoś dziwnego źródla to faktycznie mogą coś takiego spowodować ale raczej nie penilarge, tutaj masz raczej bezpieczniejsze tabletki, sprawdzone. No nie wiem, rób jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rocco Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Można powiększyć kwasem chlaurionowym w gabinecie który to robi . Będzie grubszy i dłuższy . A ile cm ma ten penis ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość człowiek Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 kwas to ostateczność lepszym rozwiazaniem są tabletki Maxorman na komponentach z USA skuteczność porównywalna Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi