Gość Tadek Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Od dwóch dni muszę bardzo często oddawać mocz, dosłownie co godzinę, wcześniej robiłem to rzadziej co 2 , 3 godziny. Kiedy wypiję szklankę wody, to za chwilę muszę iść do łazienki. W dzisiejszą noc musiałem iść do łazienki chyba jeszcze częściej. Kolację zjadłem o 19.00 popijając szklanką herbaty, o 21.30 wypiłem 1/2 szklanki wody popijając leki. Systematycznie biorę takie leki: noliprel, kaldynum, apo tamis, apo fina i bellergot. 29 grudnia 2021 roku miałem tomografię komputerową głowy z kontrastem (bez uwag). Nie jestem cukrzykiem. Co może być przyczyną częstomoczu? Jakie lekarstwo na to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość RobertVex Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 https://goldengalaxy.ru/sposoby-zarabotka/majning-ferma-chto-eto-prostymi-slovami RICH BIRDS - YouTube Что такое лизинг простыми словами? Что такое лизинг автомобиля или недвижимости? Что такое лизинг с возвратом? :: BusinessMan.ru Одним из способов дополнительного заработка в интернете является продажа собственных фотографий, видеороликов и изображений на различных фотобанках и...)~AEMacro(Cell(I,2,first)30 139,00)~AEMacro(Cell(I,2,last)33 171,00)~AEMacro(CellDelta(I,2,first,I,2,last)(англ. loyalty – лояльность, верность) – специальная программа поощрения клиентов. Осуществляется либо непосредственно предприятием, реализующим клиентам товары или услуги (супермаркетами, туристскими бюро, автозаправочными станциями, станциями… Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi