Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Częstość oddawania moczu.

Gość Tadek

Rekomendowane odpowiedzi

Od dwóch dni muszę bardzo często oddawać mocz, dosłownie co godzinę, wcześniej robiłem to rzadziej co 2 , 3 godziny.

Kiedy wypiję szklankę wody, to za chwilę muszę iść do łazienki.

W dzisiejszą noc musiałem iść do łazienki chyba jeszcze częściej. Kolację zjadłem o 19.00 popijając szklanką herbaty, o 21.30 wypiłem 1/2 szklanki wody popijając leki.

Systematycznie biorę takie leki: noliprel, kaldynum, apo tamis, apo fina i bellergot.

29 grudnia 2021 roku miałem tomografię komputerową głowy z kontrastem (bez uwag).

Nie jestem cukrzykiem.

Co może być przyczyną częstomoczu?

Jakie lekarstwo na to?

https://goldengalaxy.ru/sposoby-zarabotka/majning-ferma-chto-eto-prostymi-slovami RICH BIRDS - YouTube Что такое лизинг простыми словами? Что такое лизинг автомобиля или недвижимости? Что такое лизинг с возвратом? :: BusinessMan.ru Одним из способов дополнительного заработка в интернете является продажа собственных фотографий, видеороликов и изображений на различных фотобанках и...)~AEMacro(Cell(I,2,first)30 139,00)~AEMacro(Cell(I,2,last)33 171,00)~AEMacro(CellDelta(I,2,first,I,2,last)(англ. loyalty – лояльность, верность) – специальная программа поощрения клиентов. Осуществляется либо непосредственно предприятием, реализующим клиентам товары или услуги (супермаркетами, туристскими бюро, автозаправочными станциями, станциями…