ewes Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Witam, Proszę o informację co mogło być przyczyną krwawienia po zabiegu CABG (3 by passy) z klatki piersiowej i brak krzepliwości krwi oraz ponownej re operacji z powodów technicznych (tak powiedział lekarz). Więcej informacji nie mam. Interesuje mnie również jakie są rokowania w takim przypadku. Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aza Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Mam nadzieję, że już wszystko w porządku - dopiero dziś po długim czasie weszłam na forum. Krwawienie pooperacyjne i ponowne otwieranie klatki piersiowej jest dość częste i tak pewnie powiedział Ci lekarz - przyczyny techniczne z tego co mi wiadomo to powtórne łączenie żył. Ma to oczywiście swoje ryzyko jak i cała operacja ale ZWYKLE wszystko kończy się dobrze. Powodzenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ewes Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Dzięki, Azo. Tak jak napisałaś :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi