Gość wnuczka as Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Witam moja 87 letnia babcia tydzień temu mila udar niedokrwienny juz 3 wciagu 4 ostatnich lat babcia ma zastawke serca i migotanie przedsionkow i jeszcze nadcisnienie, przed tym ostatnim udarem byla wmiare sprawna fizycznie,pamietala zawsze o wszystkimam przypominala nam o roznych rzeczach mozna bylo z nia porozmwiac, teraz bojmy sie ze juz tak niebedzie poznaje nas wmiare ale bardzo sie zlosci niechce jesc. Wszystkie wspomnienia do niej wracaja i opowiada o wojnie,zaraz o czyms innym.Jestem dobrej mysli ze jeszcze zostanie wsrod nas juz taki piekny wiek ma tyle przezyla w zyciu moje pokolenie to napewno niedozyje takiego wieku kocham babcie nad życie czlowiek anioł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość cerikk Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Latem udar mózgu to jeden z większych problemów w rodzinach. Ludzie widzą akcje dotyczące udarów, ale jakoś przechodzą obok podobnych alarmów obojętnie. W mojej rodzinie już dwa udary były. Wystarczy tak naprawdę mierzyć ciśnienie systematycznie, aby od razu wiedzieć, kiedy warto zgłosić się do lekarza. Jak chcesz ciśnieniomierz kupić, który na 100% nie fałszuje wyników to odsyłam do Sanity. U nich właśnie brałam pierwsze urządzenie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi