Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększenie serca po porodzie przez cesarskie cięcie

Gość ANIA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Byłam dziś u kardiologa na echo serca i okazało sie ze jest powiększone 4 miesiące temu miałam znieczulenie zewnątrzoponowe przy cięciu cesarskim i dostałam zbyt dużą dawkę znieczulenia i za wysoko podano mi ją w rdzeń kręgowy - aż rzuciło mną na łużku operacyjnym . Byłam już na jednym echu serca prywatnie miesiąc temu i na nim nie stwierdzono powiększenia serca - tylko że odpadają mi jakieś płatki - dziś jestem w szoku poszłam państwowo po 2 m-c czekania na wizyte i okazuje sie ze mam powiększone serce- jak to możliwe - CZY MOGŁO SIE POWIĘKSZYĆ WCIĄGU MIESIĄCA ????nie mówiła temu kardiologowi że robiłam już badanie wczesniej prywatnie****! KARDIOLOG NFZ POWIEDZIAŁ ŻE TO PO CIĄŻY I PORODZIE ( TO BYŁA MOJA 2 CESARKA) NIGDY NIE MIAŁAM PROBLEMÓW Z SERCEM - DLACZEGO TERAZ TAKIE WYNIKI ?????:( JAK KTOŚ WIE CO MAM ZROBIĆ TO NIECH MI PRADZI .... PS. kardiolog zabronił mi karmić dziecka piersią i kazał wziąść leki - niezgodziłam się chce karmić córeczkę jak najdłużej - nie wiemm czy dobrze zrobiłam?jutro bede miała podłączonego holtera-nie wiem po co?