Gość jackyl1988 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam nie wiem czy ta strona jest od tego ale niewiem gdzie szukać a nie moge znaleźć odpowiedzi i odpowiedniego forum do mojego przypadku...Dzis prawie caly dzien lekko czuje kłucie w żołędziu penisa w jednym miejscu jak już wyczuje że kłuje to tak impulsywnie przez chwile i przestaje i tak co jakiś czas,nie mam żadnego krwawienia lub krostek żeby nie było że coś ukrywam mam jedynie stulejke...I niewiem co to mi dolega a do lekarza wstydze sie iść może ktoś coś na ten temat wiedzieć? prosze o pilną odpowiedź...chyba nocy nie prześpie... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość madziaa Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Wiesz co?? idz do lekarza.Nie wstydz sie.Lekarze traktuja pacjentow profesjonalnie:))) A ulzy ci jak to sprawdzisz!!Naprawde!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jackyl1988 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 wstydze sie...bo nie dość że to upokarzające to jeszcze boli...a lekarze jednego mamy w szpitalu a ja nie cierpie szpitalu....ehhhh boje sie że zaraz wezmą mnie na stół operacyjny i zaczną mnie kroić....więc może ktoś coś doradzi co to mnie spotkało ? :(( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość madziaa Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 To nie jest upokarzające.Bo to ma Ci pomóc.Wiele osób cierpi i idą do lekarza po poradę...słuchaj nie bój sie że będą cię kroić !PO 1) Musisz sie zgodzić na jakiekolwiek cięcie ,po 2)to dla Twojego dobra.. nie męcz się.. bo wcale nie jest powiedziane że to coś poważnego!! Lekarz Ci pomoże!!! Idź i nie zwlekaj!! i daj znać...co słychać i czy jest lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jackyl1988 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 w poniedzialek bede mial wyniki krwi i moczu i odrazu pójde z nimi do lekarza żeby mi powiedziała co mi dolega...a co do mojego członka to jeżeli będzie z krwią i moczem dobrze to pójde do lekarza urologa...i oczywiście dam tutaj znać co i jak sie dzieje :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość madziaa Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 no odrazu lepiej :)))) tak trzymaj!!! :))) Urolog..hm niedawno byłam ale sie nasmiałam super lekarz :)) - bynajmniej ten gdzie ja trafilam :)) powodzonka!! i odzywaj sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 To jest bardzo dobra decyzja, że pójdziesz do neurologa, bo tylko urolog może Ci pomóc. Być może dolegliwość jaka CXię spotkała ma coś wspólnego ze stulejką? Urolog to właśnie taki specjalista, który może Ci pomóc. Życzę powodzenia, odwagi i dobrego zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 W mojej wiadomości wkradł się błąd - oczywiście idź do UROLOGA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sake Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 jackyl1988 daj znać co to było, bo chyba mam podobny problem i nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Peter Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ja mam ważne pytanie! Bo na moim członku mam jakieś żółte jakby krostki ale takie amlutkie i nic nie czuje a one jakby przybywają jak z rękawa ;(. I nie wiem co to jest i jak to leczyć możecie mi powiedzieć jak ktoś wie ? :[ O i jacki gratulacje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Sony Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Ja też mam takie coś, nie jesteś sam :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Sony Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Te małe krostki to prosaki, nie wymagają leczenia znikają same Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość adin Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Witam mam problem od kilku dni zauważyłem, iż w dolnej części napletek jest zrośnięty z żołędziem. Troche sie boje bo wczesniej nic takiego nie zaopserwowałem dotego troche mnie boli gdy dotykam jego czubka . Moze mi ktos pomóc prosze o szybką odpowiedz z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ryszard1951 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Kłucie w penisie a także w żołędziu jest czasami spowodowane uciskiem nerwu lędźwiowego..Miałem tak samo myślałem ze to prostata ale po dokładnych badaniach byłem spokojny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kamil1990 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Do Ryszard1951 i jak sobie z tym bólem poradziles który spowodowany był uciskiem nerwu lędźwiowego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi