Gość Henryk Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Mam tętniaka aorty brzusznej od około 9 lat. Lekarze twierdzą że jest on nieoperowalny z powodu słabego serca. Nie można -tak twierdzą - też założyć stent-grafta. Czy ktoś spotkał się z takim przypadkiem.? Jak można żyć - jaki wysiłek,czy można korzystać z roweru.? A może ktoś wie gdzie można leczyć taki tętniak.? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andrzej Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Pomyśl o wsparciu organizmu w walce z chorobą metodami niechemicznymi. Leki lekami, ale naturalne suplementy diety niewchodzące w kolizję z leczeniem medycyny chemicznej - warte stosowania. Oczyszczanie organizmu, dostarczanie witamin (ale nie syntetycznych!), minerałów - pozytywne skutki będą zauważalne. Stosuję to, i - jakby co - polecam się. andyi@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Lucyna Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Koniecznie wejdź na Forum Marfana.Tam znajdziesz informacje na temat, który Cię interesuje. Porozmawiasz z ludźmi. Może to nieoperowalny tętniak- do leczenia zachowawczego, a może nie...warto się skonsultowac z przynajmniej trzema specjalistami, albo z jednym, ale z prawdziwego zdarzenia.Przecież chodzi o życie.A witaminy swoją drogą... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość damis Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Ja też mam tętniaka aorty brzusznej,lekarze też stwierdzili że nie można go operować bo mam za słabe serce, jestem po rozleglym zawale serca EF-20%. Przy znieczuleniu miejscowym wstawili mi stentgrafta i jest narazie wszystko ok. W Warszawie wiem że robią operacje w C.S.K. przy ul.Banacha i w szpitalu wolskim przy ul.Kasprzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi